Horoskop na prosinec: Co vás čeká o Vánocích a komu uděláte dárky radost?

Jaké budete mít Vánoce? 13

Autor: Markéta Bartošíková, stars24.cz

19. prosince 2020 11:01 | Aktualizováno: 19. prosince 2020 21:51

Vánoce se nezadržitelně blíží! Přesto budou letos jiné, než jsme zvyklí. Co nám hvězdy předurčují? Některé zrozence budou stát vánoční svátky nemalé úsilí. Budeme se muset zaměřit na jiné hodnoty a priority. Které znamení bude pečlivé a zaměří se na klasiku? A kterému se prostě nezavděčíte? To se dozvíte ve VÁNOČNÍM HOROSKOPU!

BERAN (21. 3. - 20. 4.)

Milí Berani, o vánočních svátcích nevsázejte na hrdost. Rodinné rozepře vnímáte jako klasiku. Letos však můžete bodnout do vosího hnízda. Počítejte s tím, že se nezavděčíte každému. A co dalšího na vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BÝK (21. 4. - 21. 5.)

Milí Býci, na Štědrý den vám nezbyde nic jiného, než se nad dárkem od drahé polovičky rozplývat blahem. Zkuste se tvářit přívětivě. Máte rádi, když je rodina pohromadě. Rozčiluje vás, když to někdo vnímá jako povinnost. A co dalšího se bude dít? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Milí Blíženci, přípravy letos rozhodně nepodceňujte! Jednou za rok byste mohli převzít iniciativu a vykouzlit neopakovatelnou atmosféru Vánoc. Vybírání dárků vás bude letos stát nemalé úsilí. A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

RAK (22. 6. - 22. 7.)

Milí Raci, u vás je to jasné! O vaše blízké musí být skvěle postaráno. O Vánocích vklouzáváte do dětství a ženete všechno jako o závod. Potřebujete se zavděčit všem. Kdy budete pohoršeni? To se dozvíte ve fotogalerii. 

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Milí Lvi, vy jste prostě praví Ježíšci! Dokážete vykouzlit nemožné a udělat radost i nepopulárními měkkými dárky. Co žádáte na oplátku? No, nejste zrovna skromní. Převládá u vás luxus a hlavně vkus. A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Milé Panny, vás opravdu nepotěší kde co. Dárky, které dostanete, musí být především praktické. Potrpíte si na to, co rozhodně využijete! Jinak si letos užijete si nádherné vánoční svátky. A co dalšího hvězdy radí? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Milé Váhy, letošní Vánoce mohou být ve znamení stresu. Všechno jste stihli, ale nejste spokojeni s pořízenými dárky. Pravděpodobně se stresujete zbytečně. Svým blízkým se trefíte do vkusu. A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.)

Milí Štíři, celá rodina bude spokojená a poděkuje vám, jak skvěle jste to zařídili. Ani připálený kapr vás letos nerozhodí! Snažíte se být v klidu a vánoční svátky si chcete, co nejvíce užít. Co ale hledáte? To se dozvíte ve fotogalerii. 

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.)

Milí Střelci, vaši blízcí jsou zvyklí, že se kolem nich skákalo a rozmazlovalo. Letos to plánujete jinak! Jste trochu sobečtí a myslíte především na sebe. Některá vaše rozhodnutí rozhodnou o osudu Vánoc. A co dalšího hvězdy předpověděly? To se dozvíte ve fotogalerii. 

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Milí Kozorozi, vyžíváte se v praktických věcech a dbáte na výzdobu a preciznost. Na své blízké příliš netlačte a pusťte letos některé plány z hlavy. Běžte na procházku, jezte cukroví a dívejte se na pohádky. A dál? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Milí Vodnáři, dost často se stává, že jste otrokem Vánoc. Rádi děláte radost a všichni musí být spokojení. Letos cítíte určitou disharmonii, což je pro vás hororem. Nakonec budete pozitivně naladěni a všechno klapne na jedničku. Čeho se nesmíte obávat? To se dozvíte ve fotogalerii.

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Milé Ryby, Vánoce proběhnou akčně. Neradi sedíte u televize a ládujete se cukrovím. Potřebujete nadšení a tu správnou atmosféru. I letos si ji dokážete vytvořit. Díky čemu? To se dozvíte ve fotogalerii. 

Témata: horoskop znamení Vánoce