TÝDENNÍ HOROSKOP: Lvi zjistí, kdo má pravdu, Vodnáře čeká pracovní souboj!

Ilustrační fotografie

Autor: Markéta Bartošíková, stars24.cz

1. prosince 2020 10:31

Začíná první prosincový týden! A co vám hvězdy předurčily tentokrát? V práci to s některými pořádně zamává, u jiných jsou hvězdy příznivě nakloněny jejich partnerskému životu. V tomto týdnu se postavte čelem osobním výzvám. A co dalšího vás rozhodně nemine? To se dozvíte v TÝDENNÍM HOROSKOPU!

BERAN (21. 3. - 20. 4.) Milí Berani, v tomto týdnu si budete vychutnávat pozornost v práci. Své slabiny dokážete perfektně maskovat, a tak vám vaši spolupracovníci uvěří, co budete chtít. V milostném životě je to jako na houpačce. Jednou máte vášnivé choutky a po druhé? To se dozvíte ve fotogalerii. Jste jako ledová socha.

BÝK (21. 4. - 21. 5.) Milí Býci, tento týden vás zamrzí chování vašeho přítele. Projdete si těžkými chvílemi a nepředpokládáte, že se to v nejbližší době spraví. V soukromí si však vychutnáváte dotyky svého partnera. A jak si povedete dál? To se dozvíte ve fotogalerii. V určitém okamžiku vystřízlivíte.

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.) Milí Blíženci, neradi si přiznáváte své slabiny. V tomto týdnu však ve stresu rozhodně budete. Kdo bude na nervy, jste vy a váš nadřízený. Ve svém partnerském vztahu máte, co nabídnout. A co dalšího se bude dít? To se dozvíte ve fotogalerii. Nezadaní možná někoho okouzlí.

RAK (22. 6. - 22. 7.) Milí Raci, v tomto týdnu budete procházet vášnivým obdobím a zároveň se dostáváte do stresu, abyste stihli všechny zadané úkoly. A navíc chcete kupovat vánoční dárky! Nemáte rádi všechno na poslední chvíli. A co dalšího očekávat v partnerské sféře? To se dozvíte ve fotogalerii. Váš milostný život dostane grády.

LEV (23. 7. – 22. 8.) Milí Lvi, v tomto týdnu chcete upustit uzdu fantazii, ale potrápí vás trochu finance. S vaším partnerem si konečně vyjasníte, kdo má pravdu. A jak to dopadne v práci? To se dozvíte ve fotogalerii. Vaše obvyklá kreativita bude na bodě nula.

PANNA (23. 8. – 22. 9.) Milé Panny, trochu si oddechnete a přestanete bojovat o každou maličkost. Jste až příliš zaneprázděni prací a na vaši drahou polovičku vám nezbývá moc času. A co dalšího se bude dít? To se dozvíte ve fotogalerii. První krok k usmíření budete muset udělat vy.

VÁHY (23. 9. – 23. 10.) Milé Váhy, v tomto týdnu potřebujete načerpat síly. Tím vám zbyde i více prostoru na lásku. Budete nespokojení v práci, ale budete mít příležitost vyjednat výhodnější podmínky. A co dalšího předpověděly hvězdy? To se dozvíte ve fotogalerii. V lásce rozhodně zabodujete.

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.) Milí Štíři, i přesto, že není možné navštěvovat salóny krásy, zainvestujte svůj čas i do vzhledu. Soustřeďte se na své přednosti. Ani domácí masáž nebude na škodu. A co se bude dít ve vztahu? To se dozvíte ve fotogalerii. Umíte dát to, co váš partner potřebuje.

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.) Milí Střelci, hlídejte si své zdraví. Hvězdy doporučují navštívit lékaře. I bolest hlavy může být zákeřná. Od pracovních povinností si dáváte oddych. A jak se vám bude dařit ve vztahu? To se dozvíte ve fotogalerii. Raději spoléhejte jen sami na sebe!

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.) Milí Kozorozi, v práci se vám stane pořádný trapas, ale za pár dní bude zapomenuto. Ve vztahu nemáte zájem přijímat novoty. Vaší lásce to příliš nelichotí. A co dalšího se bude v tomto týdnu dít? To se dozvíte ve fotogalerii. Budete na pokraji nervového kolapsu.

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.) Milí Vodnáři, v tomto týdnu se připravte na pořádný pracovní souboj. Vaši kolegové zdaleka neplní to, co mají, a vy to mezi tím schytáváte od šéfa. Došlápnete si na ně, a tím se stanete nepřítelem číslo jedna. A co se bude odehrávat ve vztahu? To se dozvíte ve fotogalerii. Opouští vás energie.

RYBY (21. 2. – 20. 3.) Milé Ryby, v tomto týdnu není na co čekat! Vytáhnete své milostné zbraně a budete úspěšné. Zkrátka váš vztah rozhoupete správným směrem. V práci potřebujete dosáhnout určitých výhod. Povede se vám to? To se dozvíte ve fotogalerii. Vyhněte se podvádění!

Témata: horoskop