VÍKENDOVÝ HOROSKOP: Lvi budou myslet na Vánoce, Střelce čekají vyhrocené emoce

Co vás o víkendu čeká? 13

Autor: Markéta Bartošíková, stars24.cz

28. listopadu 2020 9:00 | Aktualizováno: 28. listopadu 2020 21:22

Je před námi poslední listopadový víkend! A protože je Venuše v opozici s Uranem, bude to velmi zajímavé a můžete být rozčarovaní. U některých mohou zavládnout frustrované pocity, jiní budou prožívat nezávislost v milostném životě. Hvězdy vám prozradí, co čeká, právě vaše znamení, o tomto víkendu! Přečtěte si VÍKENDOVÝ HOROSKOP!

BERAN (21. 3. - 20. 4.)

Milí Berani, o víkendu můžete svou drahou polovičku přímo oslňovat svými tělesnými schopnostmi. Rozhodně se však nesnažte svého partnera oblbovat. I přes covidovou dobu vyrazte do přírody. Co dalšího hvězdy radí?  To se dozvíte ve fotogalerii. 

BÝK (21. 4. - 21. 5.)

Milí Býci, hodláte něco pořizovat? O tomto víkendu se na to raději vykašlete! Ve vztahu jste ochotni jeden druhému pomoci. Důležité úkoly zvládáte s důvěrou. A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Milí Blíženci, nenechte si ujít důležitou událost. Advent je plný rodinných vzpomínek. Naplánujte to tak, jak krize dovolí. A jak to budete mít v milostné sféře? To se dozvíte ve fotogalerii.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

Milí Raci, rozhodně se nevztekejte nad rozlitým mlíkem. I když vás rodina bombarduje různými dotazy, zachovejte chladnou hlavu. Neřešte zásadní věci a počkejte na lepší období. A co dál? To se dozvíte ve fotogalerii. 

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Milí Lvi, o víkendu si promyslete, co chcete koupit k Vánocům. Hlavně si udělejte rozpočet. Snažte se miláčkovi dopřát veškerý servis, jen tak to bude ono! A co dalšího vás o víkendu čeká a nemine? To se dozvíte ve fotogalerii. 

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Milé Panny, o víkendu dokončete práce, které jste nestihli. Usnadní vám to start do nového týdne. Navíc Hvězdy slibují dobrou náladu. A jak to budete mít s partnerem? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Milé Váhy, o tomto víkendu se soustředíte především na sebe. Jste frustrovaní a není vhodné někomu kecat do života. Máte co dělat samy se sebou. A co dalšího vás potká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.)

Milí Štíři, o víkendu se vám překvapivě daří hbitě reagovat. Snažte se být k dispozici svému partnerovi. Možná se z toho vyklube něco zajímavého. A co dalšího očekávat? To se dozvíte ve fotogalerii. 

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.)

Milí Střelci, o víkendu podniknete zábavné věci. Emoce jsou však nestálé a váš partner neví, co čekat. Výčitky z vaší strany nebudou na místě. A co dalšího hvězdy předpovídají? To se dozvíte ve fotogalerii. 

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Milí Kozorozi, měli byste být finančně ostražití. Před Vánoci je to samý podvodník. O víkendu to budete mít náročné. Zbrklé emoce vás mohou přijít draho. A co dalšího se bude dít? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Milí Vodnáři, ve vašem vztahu je to momentálně velmi intenzivní. Když si postavíte hlavu, nikdo s vámi nehne. Dostanete však možnost k lepšímu výdělku. Hvězdy doporučují zvýšenou pozornost. Při čem? To se dozvíte ve fotogalerii. 

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Milé Ryby, o víkendu zabodujete! Musíte využít všechen potenciál. A právě tady hvězdy varují: Někdo by se vám mohl vkrást do vztahu. Dělejte věci tak, jak cítíte. A co dalšího se stane? To se dozvíte ve fotogalerii. 

Témata: horoskop znamení