TÝDENNÍ HOROSKOP: Střelcům to v lásce zaskřípe, Ryby budou v sedmém nebi

Co vás čeká? 13

Autor: Markéta Bartošíková, stars24.cz

16. listopadu 2020 9:05

Nový pracovní týden je tady! Jaký pro vás bude? Hvězdy předpovídají, že můžete být mnohem otrávenější. Navíc vstoupí Slunce do znamení sebejistého Střelce, který pohrdá konvencemi, i to vás v jistém směru ovlivní. Jaké jsou před námi dny? Co čeká Blížence? A jak se budou cítit Lvi? To se dozvíte v TÝDENNÍM HOROSKOPU!

BERAN (21. 3. - 20. 4.)

Milí Berani, v tomto týdnu si dávejte obzvlášť pozor na své emoce. Můžete vychrlit soudy, které by vás mohly stát zaměstnání. Láska vás naopak zachrání a všechno bude zalité sluncem. Energie extrovertního Střelce se projeví naplno! A co dalšího se bude dít? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BÝK (21. 4. - 21. 5.)

Milí Býci, v nadcházejícím týdnu se rozhodně nezapomeňte věnovat svým nejbližším. Neseďte jen u pracovních povinností a pusťte se i do vymýšlení nových volnočasových aktivit. A jak to budete mít ve vztahu? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Milí Blíženci, hvězdy vás budou v tomto týdnu limitovat. Máte příliš mnoho divokých myšlenek a s energií Střelců neumíte zacházet. V pracovní oblasti se vyhněte některým změnám. A co vám hvězdy předurčují v lásce? To se dozvíte ve fotogalerii. 

RAK (22. 6. - 22. 7.)

Milí Raci, v tomto týdnu bude lepší zavřít se doma. Hvězdy předpovídají zdravotní problémy. Nebezpečí se výrazně zvyšuje. Svého partnera neignorujte, uvolníte tak napětí. A co dalšího můžete očekávat? To se dozvíte ve fotogalerii. 

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Milí Lvi, vnitřní problémy byste měli probírat jen se svými nejbližšími. Nikdy nevíte, kdo je použije proti vám. Víte, kdo se domlouvá za vašimi zády? V partnerství se budete cítit o něco lépe. A co dalšího hvězdy předpověděly? To se dozvíte ve fotogalerii. 

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Milé Panny, v partnerství začínáte být přehnaně nedůvěřivé. Šťastný vztah stojí mnoho úsilí, ale vy se zaobíráte úplnými zbytečnostmi. Je správný čas na to se s někým poradit! A co vás čeká v pracovní oblasti? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Milé Váhy, v tomto týdnu je pro vás nuda hotovým strašákem. Zavolejte svým přátelům! Budete díky tomu ve skvělém rozpoložení. Ve vztahu až moc filozofujete. A co vás čeká v práci? To se dozvíte ve fotogalerii. 

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.)

Milí Štíři, soustředíte se na spravování svých výdajů. Neřešte, co si myslí druzí. Ve vztahu, nepolevujte! Domácí práce tentokrát vypusťte a odpočívejte. A co dalšího se bude dít? To se dozvíte ve fotogalerii. 

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.)

Milí Střelci, nastává období plné protikladů. Na jednu stranu se odmítáte smířit s vážností situace, na stranu druhou se snažíte z problémů vybruslit. V nadcházejících dnech jste si jisti úspěchem. A jak to bude v lásce? To se dozvíte ve fotogalerii. 

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Milí Kozorozi, slepě se stavíte k vlastním výrokům. V pracovní oblasti budou proto spory na denním pořádku. Ve vztahu se snažíte, tak aby se vám to nevymknulo z ruky. A co dalšího můžete očekávat? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Milí Vodnáři, v tomto týdnu bude vaše spokojenost ovlivněna intimním životem. Cukrujete o sto šest, ale přitom se bojíte podívat pravdě do očí. V pracovní oblasti obnovujete vazby. A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Milé Ryby, se svým partnerem vymyslíte zajímavý program. Klape vám to a víte, na čem jste. Doma však hrozí, že se vám něco porouchá a velkou radost z toho mít nebudete. A na co dalšího se připravit? To se dozvíte ve fotogalerii. 

Témata: horoskop znamení