VÍKENDOVÝ HOROSKOP: Ryby propadnou smutku, Blíženci si zaskotačí

Co vás čeká? 13

Autor: Markéta Bartošíková, stars24.cz

14. listopadu 2020 9:30

Druhý listopadový víkend bude pod nadvládou milostných energií a emocí. Někteří zrozenci si budou ujasňovat partnerské souznění, jiní si budou užívat zcela pohodový víkend. Navíc si objasníte důvody svého chování. Co čeká ostatní znamení? A jaký víkend předurčují hvězdy právě vám? To se dozvíte ve VÍKENDOVÉM HOROSKOPU!

BERAN (21. 3. - 20. 4.)

Milí Berani, na milostné hrátky si nechejte zajít chuť. V této oblasti to nebude žádná hitparáda. Partner vás láká na něco, co je vám proti srsti. Hvězdy radí: Nedělejte to! A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BÝK (21. 4. - 21. 5.)

Milí Býci, druhý listopadový víkend strávíte se svou drahou polovičkou. Hvězdy však varují: Peněženku nechejte uzavřenou, mohlo by vás to přijít draho. A co byste neměli o víkendu podceňovat? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Milí Blíženci, víkend odstartujete ve velkém stylu. Ceníte si své lásky, a tak jí přichystáte pořádné překvapení. Zbytek víkendu strávíte v posteli. A co dalšího by se mohlo stát? To se dozvíte ve fotogalerii. 

RAK (22. 6. - 22. 7.)

Milí Raci, o víkendu se nebraňte přílivu citu. A rozhodně vyrazte na čerstvý vzduch. Sami nebo se svým partnerem. Pokud dáte přednost první variantě, zůstane mezi vámi napjatá atmosféra. A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Milí Lvi, o víkendu můžete být ve špatném psychickém rozpoložení. Dokonce můžete propadnout depresím. Energie novoluní vás však neomezí na minimum. Vzchopte se a prožijte příjemné momenty! Na co byste se měli soustředit? To se dozvíte ve fotogalerii. 

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Milé Panny, tento víkend vám přináší chvíle plné lásky a porozumění. Užijete si pořádnou romantickou jízdu. Zároveň ale řešíte finance. Co byste měli udělat? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Milé Váhy, nebudete moci odolat, ale vaše partnerská krize je příliš velká. Hvězdy varují před nebezpečným flirtováním. Soustřeďte se na toho, kdo vám není lhostejný. A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii.

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.)

Milí Štíři, o tomto víkendu se vás dotknou určité změny. Milostnou energii se však nesnažíte skrývat. Hvězdy doporučují – nastavit si limity. O co byste se měli pokusit? To se dozvíte ve fotogalerii. 

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.)

Milí Střelci, čeká vás vztahové drama. Možná si myslíte na někoho jiného, ale od svých nemravných myšlenek raději hodně rychle upusťte! Mohly by vás přijít draho. A co dalšího hvězdy předurčují? To se dozvíte ve fotogalerii. 

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Milí Kozorozi, o víkendu nesmíte polevovat. Vaše drahá polovička očekává z vaší strany snažení. Víkend vás dostane do situace, kdy se musíte aktivně chopit iniciativy. A co se bude dít dále? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Milí Vodnáři, o tomto víkendu mnohé rozseknete. Nesnažte se prudit a dejte průchod svým hříšným myšlenkám. Při domácích povinnostech se nenechte odradit prvním neúspěchem. A co dalšího máte předurčeno? To se dozvíte ve fotogalerii. 

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Milé Ryby, víkend si neužijete, tak jak jste si představovali. Stanete se terčem netečných poznámek svého partnera. Propadnete smutku a nebude to jednoduché. Přijde i něco pozitivního? To se dozvíte ve fotogalerii. 

Témata: horoskop znamení