TÝDENNÍ HOROSKOP: Kozorozi budou podezírat partnera, Panny ovládne vášeň

Ilustrační foto 13

Autor: Markéta Bartošíková, stars24.cz

9. listopadu 2020 9:30

Vstupujeme do nového pracovního týdne. Zajímá vás, co přinese? V tomto týdnu nastane novoluní ve znamení Štíra. Pod vlivem těchto energií můžete být podezíraví, ale právě v tomto období se projevuje velká sexuální energie. Ve vztazích se připravte na mocné vášně a v pracovní oblasti přijměte jakoukoli změnu. Hvězdy vám prozradí, co dalšího tento týden přinese! Přečtěte si náš TÝDENNÍ HOROSKOP!

BERAN (21. 3. - 20. 4.)

Milí Berani, v tomto týdnu bude nutné, abyste si udělali alespoň hodinku času na svou drahou polovičku. Jinak vás čeká pořádné dusno! V práci bude potřeba uvést některé věci na pravou míru a vypořádat se s tím! A co dalšího hvězdy předpovídají? To se dozvíte ve fotogalerii. 

BÝK (21. 4. - 21. 5.)

Milí Býci, nechovejte se jako ostatní! Udělejte vztahovou inventuru a načerpejte v tomto týdnu novou milostnou energii. Partner ocení Vaši laskavost. V pracovní oblasti vám pomůže dobré sebeovládání. A co dalšího se bude dít? To se dozvíte ve fotogalerii. Co se týče financí, mějte se na pozoru!

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Milí Blíženci, v tomto týdnu vám hvězdy otevírají nové možnosti, nechte se ovládat energiemi Štíra. Můžete dosáhnout toho, čeho chcete, především v profesní sféře. Ve vztahu si to trochu zkomplikujete, ale po večerech to můžete napravit. A před čím hvězdy varují? To se dozvíte ve fotogalerii. 

RAK (22. 6. - 22. 7.)

Milí Raci, už nehodláte ve svém vztahu ustupovat. Ale nevíte, jakým směrem se máte vydat. Se svou láskou budete nejspíš na ostří nože. V práci však bude vaše vytrvalost odměněna! A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Milí Lvi, v tomto týdnu si střežte své soukromí. Někdo se vám bude snažit do něj nabourat a odhalí omyly z minulosti. Vztahy na pracovišti také nebudou zrovna ideální. Tento týden zkrátka budete muset přežít! Čeká vás alespoň něco pozitivního? To se dozvíte ve fotogalerii.

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Milé Panny, tento týden se naplní hrůzou i obdivem.  Jste vášniví, ale někdy se nebudete moci ovládnout. Ve vztahu jste spokojení, a jak jinak to dát své drahé polovičce najevo, než něžnostmi. V práci urgentně potřebuje více času. A co dalšího očekávat? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Milé Váhy, nemáte se komu vypovídat a jste na dně. Některé pracovní povinnosti však nesnesou odkladu a některá rozhodnutí za vás nikdo neudělá. A jak se vám bude dařit ve vztahu? To se dozvíte ve fotogalerii. 

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.)

Milí Štíři, v tomto týdnu budete na koni. Vaše energie ovlivňují váš milostný i pracovní život. Některé milostné hrátky rozhodně stojí za partnerský rozkol. Později to partner ocení. V práci vás odměny neminou, a vy si budete moci vyhodit z kopýtka. A co dalšího se stane? To se dozvíte ve fotogalerii.

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.)

Milí Střelci, rozhodně nepochybujte o svých schopnostech. V práci všem ukážete, zač je toho loket! Na drahou polovičku vám moc času nezbývá. Možná právě proto se dočkáte výčitek. Přemýšlejte, jak to urovnat! A co dalšího vám hvězdy říkají? To se dozvíte ve fotogalerii. 

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Milí Kozorozi, hvězdy vám na tento týden předpovídají vztahové problémy. Budete podezíraví a neumíte si ujasnit, co vlastně chcete. Jdete proti proudu! V pracovní oblasti plýtváte energií. A co dalšího můžete očekávat? To se dozvíte ve fotogalerii. 

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Milí Vodnáři, některé jedince raději ignorujte! Jeden z kolegů se vás snaží vytočit. Nehrajte jeho hru! V tomto týdnu dokončíte všechny důležité úkoly a v lásce si dopřejete zajímavý program. Co se bude dít? To se dozvíte ve fotogalerii. 

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Milé Ryby, v tomto týdnu se ukáže, jak je vaše partnerství stabilní. Hlavně v sobě neduste své emoce! Energie Štíra vnese do vašeho života převrat. V pracovní oblasti se však držíte zaběhlé rutiny. A co dalšího vás čeká? To se dozvíte ve fotogalerii. 

Témata: horoskop znamení