Týdenní horoskop: Koho čeká láska a koho trápení?

horoskop

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

16. prosince 2019 14:19 | Aktualizováno: 16. prosince 2019 22:02

začátek nového týdne s sebou přináší pro některá znamení radostné vyhlídky zejména co se vztahů týče. Jiná znamení by si ale měla dávat pozor, aby si předvánoční čas zbytečně nekomplikovala.

BERAN

Berani si půjdou tvrdě za svým, co se práce týče. Mohou tak být inspirací pro své kolegy a pokud se pustí do většího úkolu, měli by jej zdárně dotáhnout do konce. I na poli lásky na ně čekají úspěchy, pokud tento týden poznají někoho nového, rozhodně by jej neměli přehlížet.

BÝK

Býci budou tento týden možná až příliš důvěřiví. Někomu to může být sympatické, mohou se ale také velmi jednoduše spálit. Pozor by si na to měli dát zejména při navazování nových vztahů.

BLÍŽENCI

Blížence čeká náročný týden, měli by ale zvládnout vše, co si umanou. Pokud nepodlehnou tlaku a stresu, budou vše zvládat s vervou. Jen pozor na přehnané emoce, ty by mohla ve vztahu dělat problémy.

RAK

Raky nečeká příliš klidný týden. Radostné zprávy budou střídat nemilé novinky a do vánoční pohoda tak vstoupí spíše v obecné nepohodě. Nejlepší je se z toho pořádně vyspat nebo si zajít na drink.

LEV

Lvi se mohou dostat do problémů, pokud se o ně sami přičiní. Jestli si ale zachovají rozvahu a vážnost, nečeká je žádný kolotoč. Dvojnásob to platí u vztahů a trojnásob u těch nových, které by mohli tento týden navázat.

PANNA

Panny by měly plánovat, a to zejména samy pro sebe. Jinak se může stát, že zbytečně vynaloží energii na věci, které nemají smysl. Neměly by se bránit novinkám, trocha egoismu ale v tomto týdnu nebude na škodu, a to ani v lásce.

VÁHY

Váhy by měly hodit nohy nahoru a odpočívat. Mohou sice přijít vypjaté situace, pokud je ale ponesou s chladnou hlavou, uvidí, že nejsou tak špatné, jak se původně zdály. Každá mince má totiž dvě strany.

ŠTÍR

Štíři by neměli tento týden zapomínat na to, že oni jsou svými pány. Přísnost by se měla stát jejich druhým jménem, neboť jinak hrozí, že se je někdo pokusí omotat kolem prstu. Pozor ale na to, že všeho moc škodí.

STŘELEC

Střelcům se bude dařit. Pokud mají úkoly, kterých se celý rok obávali, je ta nejlepší chvíle se do nich pustit. Stejně tak by se neměli bát vyznat své city a pustit se do bojů s nejistým výsledkem. 

KOZOROH

Kozorohy čeká z hlediska vztahů náročný týden. Jednou za čas tak budou potřebovat uklidit se do ústraní, jinak ale budou vítanými společníky. Možná až moc. Pozor na přeceňování svých sil. Žádný člověk nemá energie na rozdávání věčně.

VODNÁŘ

Vodnáři budou muset tento týden nějak prokličkovat. Nebude se příliš dařit v práci ani ve vztazích, pokud se do všeho vrhnou po hlavě. Naopak opatrné kroky mohou zapřičinit, že se v neděli ohlédnou a řeknou si, že je dobře, že neriskovali.

RYBY

Ryby čeká stresující období, které by měly uchopit do svých rukou. Nebát se uzavřít otevřené rány a učinit definitivní rozhodnutí. Jinak se z toho ke konci roku zblázní.

Témata: horoskop