Děsivá věštba baby Vangy! Předpověděla smrt Diany i to, jak Evropa shoří na prach!

baba Vanga

Autor: Adam Slabý, stars24.cz

1. června 2019 18:57 | Aktualizováno: 1. června 2019 22:28

Slepá bulharská vědma Vanga přezdívaná "baba Vanga" patří mezi nejznámější jasnovidky na světě. Předpověděla několik historických událostí, její věštby ale sahají ještě dál. A to až do doby za několik desítek let!

Baba Vanga předpověděla například Stalinův konec, ale i uprchlickou invazi a brexit. Vanga také tvrdila, že v roce 1999 voda zaplaví Kursk a všichni zahynou. Předpověděla také pád dvojčat 11. září a smrt princezny Diany.

Trefila se i v dalších věštbách. Vanga věděla o ničivém tsunami, které v roce 2004 zpustošilo Indonésii, Thajsko, Indii, Srí Lanku a další země. Předpověděla také zvolení prezidenta Baracka Obamy do čela Spojených států.

Věštkyně rovněž tvrdila, že Evropa se začne rozpadat a z rozvojových zemí přijdou muslimové, kteří začnou vést válku. Její předpovědi se obě vyplnily. Tím ale zdaleka neskončily! 

Vanga totiž tvrdila, že se Evropa rozpadne, za což lze považovat brexit, tedy odchod Velké Británie z Evropské unie. Rovněž uvedla, že do roku 2043 Evropu muslimové zcela ovládnou!

Témata: věštby baba Vanga