NASA zachytila UFO? Toto VIDEO mate experty, nikdo ho neumí vysvětlit!

Podivný předmět...je to UFO?

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

12. května 2020 10:14

Nadšenec do UFO Scott Waring zveřejnil záběry z Mezinárodní vesmírné stanice. Je přesvědčen o tom, že předmět, který je na nich zachycen, má mimozemský původ.

Kamera Mezinárodní vesmírné stanice (ISS) zachytila těleso, které NASA nechce příliš komentovat. Video předmětu vznášejícího se nad zeměkoulí zveřejnil na sociální síti a na webu UFO Sightings Daily Scott Waring, který nepochybuje o tom, že má mimozemský původ.

Objekt je velký přibližně jako autobus a pohybuje se rychlostí 7,8 km / s, čili zhruba stejně rychle jako vesmírná stanice. Na závěr se začne rychle pohybovat nahoru a zanechává za sebou zelený světelný paprsek.

"To jsou záběry NASA, nedělal jsem je já. Jsou z nich stejně bezradní jako já a nevědí, co to je," tvrdí Waring. Během přenosu je ještě slyšet zaměstnance NASA, jak diskutují o údržbě stanice. Lokalizace objektu je však i nadále utajena a skromné jsou i oficiální informace týkající se videa.

"Vypadá to tak, že objekt má tvar kuželu. Nikdy jsem neviděl modul v takovém tvaru. Pokud je to vojenský předmět, jde o přísně tajnou technologii amerických vzdušných sil," tvrdí dále Waring.

Témata: UFO mimozemšťané / ufo