Co koupit dětem za vysvědčení? Přinášíme pár tipů!

Děti u počítačů

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

17. června 2023 21:08

Konec školního roku je za dveřmi a pro mnoho dětí to znamená získání vysvědčení. Pro rodiče tak jde o skvělou příležitost ocenit jejich úsilí a úspěchy, a protože si zaslouží odměnu za svou práci, přinášíme vám několik inspirací, co koupit dětem za vysvědčení.

Knihy

Knihy jsou skvělým dárkem, který podporuje čtenářské dovednosti a rozvíjí zájem o svět kolem nás. Vyberte knihu podle jejich věku a zájmů. Můžete zvolit dobrodružné příběhy, fantasy, populární literaturu nebo i knihy zaměřené na jejich oblíbené hobby.

Herní konzole nebo počítačové hry

Pro teenagery a starší studenty by herní konzole nebo počítačové hry mohly být skvělou volbou. Nejenže si užijí zábavu, ale některé hry také rozvíjejí strategické myšlení, koordinaci a spolupráci.

Sportovní vybavení

Pokud se vaše dítě věnuje nějakému sportu, investice do kvalitního sportovního vybavení může být skvělou motivací. Buďte pozorní k jejich zájmům - fotbalový míč, badmintonová sada, jízdní kolo nebo fitness náčiní může představovat skvělou odměnu.

Umělecké potřeby

Pro děti s uměleckým talentem nebo zájmem o kreativitu může být kompletní sadu uměleckých potřeb skvělým dárkem. Malířské plátno, kvalitní pastelky, skici nebo modelovací hmotu podporují jejich tvořivost a umožňují jim rozvíjet své dovednosti.

Zážitky

Vytvořte vzpomínky, které vaše dítě bude moci dlouho pamatovat. Vstupenky na koncert oblíbeného hudebního interpreta, divadelní představení, výlet do zábavního parku nebo do dětského centra vaše děti určitě ocení.

Témata: děti