Neomezená data na léto: Jak je získat?

Ilustrační foto

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

19. června 2021 12:05

T-Mobile 18. června spustil akci Sportovní léto s neomezenými mobilními daty. Balíček neomezených dat na léto je k dispozici zdarma nejen rezidentním zákazníkům, ale i koncovým uživatelům firemních zákazníků a uživatelům předplacených karet, kteří mají aktivní příslušné nastavení služeb.

Neomezená data si mohou aktivovat jak rezidentní zákazníci a majitelé předplacených karet, tak koncoví uživatelé zákazníků s rámcovou smlouvou. Předplacenkáři a koncoví uživatelé firem a institucí potřebují mít navíc aktivní příslušné nastavení datových služeb. T-Mobile nebude rychlost datového přenosu zpomalovat.

Balíček neomezených dat Sportovní léto stačí jednoduše aktivovat v aplikaci Můj T-Mobile. Aktivace je možná od 18. června 2021 do konce srpna. Rezidentní zákazníci a drobní podnikatelé si mohou aktivovat balíček ke kterémukoliv z používaných tarifů.

Koncoví uživatelé firemních zákazníků potřebují pro možnost využití balíčku Sportovního léta aktivní datový balíček Mobilní internet Extra nebo Mobilní internet Extra Nastálo s datovým objemem od 2,5 GB. Uživatelé předplacených karet pak musí mít na své Twist kartě aktivní některý z obnovujících se měsíčních datových balíčků nebo roční datový balíček.

V případě, že se zákazníci T-Mobilu letos rozhodnou vycestovat, bude jim balíček fungovat i v rámci Evropské unie. Spotřeba dat v zahraničí je omezena, pro rezidentní zákazníky a firmy je 9,5 GB a pro uživatele předplacených karet Twist 4,26 GB.

Témata: mobily T-Mobile