Testosteronové injekce – co byste o nich měli vědět?

Ilistrační foto

Autor: stars24.cz

21. července 2023 12:58

PR článek - Nenechte se mýlit, zvýšení testosteronu prostřednictvím testosteronových injekcí je poměrně častý zákrok. S ohledem na fakt, že moderní zdravotní styl je doslova zabijákem tohoto hormonu, poptávka po této proceduře navíc roste…

Testosteronové injekce představují nejrychlejší, nejúčinnější a nejbezpečnější způsob zvýšení hladiny testosteronu. Tedy za podmínky, že k aplikaci dojde za dohledu lékaře, který v průběhu léčebné kúry pravidelně monitoruje zdravotní stav pacienta. První pozitivní účinky jsou patrné už pár dnů po první aplikaci. Zároveň, pacient se vyhýbá rizikům spojeným s užitím nekvalitní látky či nesprávného podaného množství testosteronu, konkrétně:

vysoký krevní tlak, zvětšená prostata, riziko poškození funkce srdečního svalu, nespavost, zvětšení prsou, dočasně zhoršený zrak, bolesti hlavy.

Co pozitivního čekat od testosteronových injekcí?

Naopak, těšit se můžete z:

  • zlepšené paměti a schopnosti koncentrace,
  • zlepšení nálady,
  • zvýšení pevnosti kostí,
  • zvýšené fyzické síly a vytrvalosti,
  • zvýšeného libida na sex.

Dekádami ověřené know-how přináší do tuzemska společnosti AlphaLabs s.r.o.

V České republice je možné podstoupit léčebnou kúru v ordinacích společnosti Alphalabs s.r.o, jež do tuzemska přináší dekádami ověřené know-how ze zahraničí. Samotné kůře předchází zhodnocení zdravotního stavu pacienta. Pokud se pacient rozhodne ke zvýšení testosteronu injekčním způsobem, dochází jedenkrát měsíčně do ordinace AlphaLabs s.r.o., kde lékař vyhodnotí průběžný zdravotní stav a aplikuje injekci.

O úvodní konzultaci v AlphaLabs s.r.o. lze požádat prostřednictvím formuláře uvedeného na internetových stránkách https://www.alphalabs.cz.

Témata: pr článek