Horoskop na tento týden: Otočí se k vám štěstí zády?

horoskop

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. ledna 2020 10:44 | Aktualizováno: 20. ledna 2020 22:00

Nový týden přináší nové výzvy, se kterými je nutné se poprat. Bude se vám v následujících dnech dařit, nebo se k vám štěstí otočí zády? Odpověď poskytuje horoskop ze zahraničního webu horoscope.com.

Berani by si navzdory soustředění na pracovní záležitosti měli najít čas sami na sebe. Na sociální síti mohou v následujících dnech potkat někoho, kdo jim bude do budoucna velice nápomocný. Býci by si měli jasně stanovit, čeho chtějí tento týden dosáhnout. Bude to polovina cesty k úspěchu. Ideálním dnem na romantickou schůzku bude čtvrtek. Blíženci dostanou náladu na cestování a poznávání. Všechno by si ovšem měli pečlivě naplánovat.

Raci by se měli věnovat finanční situaci. Nastane totiž ideální čas na umoření dluhů. Víkend navíc přinese naději byznysovým a komerčním aktivitám. Lvům se naskytnou příležitosti k socializaci, vyloučit se nedá ani navázání romantického vztahu. Problémy v práci se jim tentokrát vyhnou. Pannám se může podařit zatočit s rutinou, která jim v životě nic nepřináší. Navíc je nahradí novými rituály, které mohou posloužit lépe.

Váhy si zaslouží odpočinek a čas na sebe. Uprostřed týdne ale může přijít do cesty nečekaný zádrhel, něco nejspíš nevyjde podle plánu. Štíři budou mít po několika hektických týdnech konečně čas zhodnotit si, co se stalo. V pátek pak nastane ideální čas na nové dobrodružství. Střelci by měli zvážit koupi něčeho nového domů. I jim ale v polovině týdne hrozí překvapivý problém.

Kozorohy vybízí hvězdy k tomu, aby si vyrazili do společnosti, někde na ně čeká akce, kterou si náramně užijí. Naopak Vodnáři mají za sebou období, kdy se raději drželi v ústraní. To se má ale pomalinku začít měnit k lepšímu. Ryby by měli zpomalit a odpočinout si, věnovat čas józe či meditaci, aby se do dalšího průběhu zimy uklidnili.

Témata: horoskop astrologie