ŠOK v Ulici: Hvězda seriálu končí!

Jakub Štáfek 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

12. července 2019 9:28 | Aktualizováno: 12. července 2019 10:17

Seriál Ulice má sice přes léto jako již tradičně pauzu, tvůrci přesto prozradili, na co se mohou fanoušci na podzim těšit! Velké změny se odehrají především v rodině Maléřů. A navíc seriálové příznivce čeká velké loučení s oblíbenou postavou!

Nový díl Ulice se na obrazovkách objeví až za více než měsíc, přesto je jasné, že start nové sezóny bude opravdu ostrý! Velké události se budou dít například u Maléřů. Rozina a její americký přítel Victor se v létě vydali na cestu po Evropě.

Po jejich návratu ovšem rodinu čeká obrovské překvapení! Viktor totiž požádá rodiče Roziny o její ruku. A je jasné, že Veronika a Martin z toho budou v pořádném šoku!

Jasné také je, že seriál definitivně opustí jedna z výrazných postav! Jakub Štáfek alias Matěj Jordán, který s přestávkou hraje v Ulici od samého počátku, se rozhodl, že dá definitivně přednost jiným aktivitám – konkrétně bojovým sportům. Přednost dostala příprava na důležitý zápas v rámci MMA.

Štáfek už jednou z Ulice odešel, nakonec se ale vrátil a hned se připletl k vážné bouračce a následně se stal součástí pikantního milostného trojúhelníku. Je tedy otázkou, zda je jeho odchod definitivní, nebo zda se časem zase do Ulice vrátí!

Témata: seriál Ulice Jakub Štáfek