Za problémy s erekcí může i váš životní styl! Čeho se vyvarovat a co může pomoci?

Ilustrační fotografie

Autor: stars24.cz

15. května 2020 14:48

Problémy s erekcí by se neměly řešit až přijdou. Rozhodně stojí za to upravit svůj životní styl tak, abyste se k nim vůbec nikdy nedopracovali. Existuje mnoho způsobů, kterými můžete zlepšit svůj přístup k životu a podíváme se na ně také v našem článku. Určitě nahlédneme také pod pokličkou toho, co může být vhodným řešením v případě, kdy už vás problémy s erekcí postihnou. (PR článek).

Co může za rostoucí problémy s erekcí?

Již v úvodu jsme nakousli, že se jedná o současný životní styl. Je to zejména přemíra stresu, která posouvá hranici pro tento druh potíží přece jen o něco níže, než jsme bývali zvyklí v minulosti. Proto je důležité být v životě co nejvíce v pohodě a nenechat se stresem pohltit. Měli byste mít ale také nejen dostatečný psychicky komfort, ale také dopřát komfort svému tělu. O co jde?

Spěte dobře

Pro naše tělo je velmi důležitý spánek a bohužel ho často podceňujeme. To se potom projevuje na našem celkovém zdraví a může to mít samozřejmě vliv také na rozvoj potíží s erekcí. Musíte mít dobrou postel, ale také dobrou matraci. Pomoci vám určitě může komfortní molitan, tedy kvalitní výplň z molitanové pur pěny. Jedině pokud budete dobře spát, spát kvalitně a dostatečně dlouhou dobu, může si vaše tělo skutečně plnohodnotně odpočinout. Díky dobré výplni své postele budete:

Více odpočatí Pocítíte příliv energie

Jednoduše nebudete ráno rozlámaní, a to vám vlije energii do žil. Jistě to znáte sami, že není nic horšího, když se vyspíte špatně. Celý den to potom ovlivňuje váš výkon, ale co je horší, má to vliv především na vaše zdraví. Nevyspaní se přepínáte a jste náchylnější k nemocem.

Pohodlně se oblečte

Vliv na naši sexuální výkonnost může mít také nevhodné oblečení. Muži by určitě měli volit pohodlnější a volnější spodním prádlo, ale také svršky, zejména tedy kalhoty. V šatníku každého muže jsou samozřejmě velmi oblíbené džíny, kde si můžete vybírat z celé řady střihů, které dokonale padnou vaší postavě. Zvolíte si tak takové kalhoty, které vás nebudu nijak škrtit a nikde odírat. Pokud je nakoupíte na e-shopu, tak jednak ušetříte, a navíc je můžete bez problému vyměnit za jiné, pokud by vám náhodou nesedly.

Když se dostaví poruchy erekce

Začátek tohoto článku jsme věnovali tomu, že problémy s erekcí trápí stále mladší muže. A že jedním z důvodů je špatný životní styl. Samozřejmě dosažení erekce může být horší ve vyšším věku, kdy už není v takové kondici náš kardiovaskulární systém. Ať už je důvod jakýkoliv, máte v zásadě možnost vyzkoušet:

Přírodní preparáty Konvenční léčbu

V prvním případě se jedná o různé doplňky stravy, které nejčastěji obsahují například Tribulus terrestris, který je velmi dobrý na potenci. Jedná se o látky, které vám pomohou zlepšit váš sexuální chtíč. Na druhou stranu byste neměli odkládat návštěvu lékaře. Odkládání zjevného problému by totiž mohlo vést ke zhoršení potíží a pak už může být i samotná léčba problém. Lékař je schopen stanovit jasnou diagnózu a může rozhodnout třeba o tom, že vám pomůže Viagra, která už samozřejmě patří mezi klasické konvenční léky. Nevylučuje se využívat přírodní medikamenty spolu s běžnou léčbou, protože může sloužit jako doplněk této léčby. Vždy je však vhodné se poradit o kombinaci různých látek s vaším lékařem.

Zdraví celého těla

Pro naše zdraví je také velmi důležité, abychom ho podporovali jako celek. K tomu nám dopomůže jednak již zmiňovaný zdravý životní styl, ale také si můžeme pomoci různými revolučními doplňky stravy, kde je velmi zajímavé CBD. Jedná se o extrakty z lékařského konopí, které jsou tedy zcela bezpečné a prosté psychotropních látek, ale dokáží působit blahodárně na náš organismus. Může pomoci regulovat například procesy jako je látková výměna, zažívání, funkce nervového systému a tak dále.

Témata: pr článek sex