Tajíte něco před partnerem? Nejste zdaleka sami!

A jak slavíte 1. máj vy?

Autor: ČTK, stars24.cz

12. července 2018 20:29

Tajíte před svým partnerem tajemství? Nejste jediní. Průzkum Equa bank totiž ukázal, že před svým partnerem něco tají devět z deseti Čechů. Nejčastěji tají hesla od sociálních sítí a obsah telefonu, jako jsou sms, e-maily nebo kontakty. Každý třetí Čech také tají nevěru.

Každá čtvrtá žena a každý třetí muž skrývají před partnerem nevěru. Každá čtvrtá žena také tají počet předchozích partnerů. Muži doma naopak často tají atraktivní kolegyně v práci (23 procent).

Asi 20 procent žen si také nechává pro sebe svoji váhu, téměř každý pátý muž zase nemluví o svých schůzkách s ex-partnerkou.

Rozdílná tajemství mají muži i ženy v oblasti financí. Zatímco ženy tají výši svých úspor (19 procent), nákupy a jejich skutečnou cenu (19 procent), muži před partnerkami tají dluhy, ať již u bank, jiných finančních institucí nebo u příbuzných, známých či u kamarádů (19 procent).

Průzkum odhalil, že pokud mají lidé před partnerem tajnosti, dělají tak nejčastěji z lásky, aby jej uchránili před zbytečnou bolestí (30 procent). Zhruba každý čtvrtý Čech o svém tajemství nemluví z pohodlnosti.

Témata: Láska, intimnosti, vztahy nevěra češi