Vědci rozluštili intimní tajemství, po kterém touží každá žena!

Ilustrační foto

Autor: Adam Slabý, stars24.cz

31. května 2019 16:36

Sílu vyvrcholení zná každý z nás, řada žen ho navíc může dosáhnout i několikrát po sobě. Ne všem se to ale daří a ne každý ví, jak na to. Co skrývá tajemství vícenásobné slasti? Na to se pokusili přijít američtí vědci.

Odborníci z univerzity Alabamě zjišťovali, jak jsou na tom mladí lidé s milováním. Zajímalo je například, jak často se milují, stěžejní pro ně ale byly statistiky týkající se vyvrcholení.

Výzkumníci zjistili, že vyvrcholení jako takové u žen ovlivňuje řada faktorů, zejména psychické rozpoložení, ale i vhodný výběr partnera, délka a kvalita předehry a v neposlední řadě i chuť jich samotných.

Vědce zajímaly i další faktory, zejména co se týče vlastností jejich partnerů. Srovnávali například příjem, osobnost, charisma, ale i smysl pro humor nebo fyzické vlastnosti.

Výsledky výzkumu ukázaly, že ženy dosáhly vícenásobného vyvrcholení nejčastěji s bohatými, sebevědomými a atraktivními muži. Samotná intenzita požitku závisela na tom, jak dobře muž vypadal.

Podle odborníků souvisí síla vyvrcholení zejména s tím, jak moc se ženě její partner líbí. Obecně se tedy dá říct, že čím více partnerku její muž přitahuje, tím silnější orgasmus s ním prožívá.

Výzkum ale ukázal i další zajímavou věc. Právě smysl pro humor hraje ve styku také velkou roli. Pokud je jím muž obdařen, ženy s ním chtějí mít styk častěji. Navíc mají se zábavnými partnery častější vyvrcholení, než se "sucharem".

Určitou roli hraje v ženském vyvrcholení i fyzická zdatnost partnera, ovšem ne tak vysokou, jak by se na první pohled mohlo zdát. V tomto ohledu je stěžejní, jak široká má muž ramena.

Témata: Lidé ženy Vědci