Urodily se vám cukety a nevíte, co s nimi? Vyzkoušejte populární recept na cuketová polévka, tentokrát však netradičně s parmazánem.
Suroviny:
- 60 ml panenského olivového oleje- 1 lžíce nadrobno nasekaného česneku- hrst bazalkových lístků (nasekaných)- mořská sůl a mletý bílý pepř- 1 kg cuket (nejlépe středních), rozkrojených podélně na čtvrtky a pak na 1cm plátky- 750 ml zeleninového vývaru- 60 ml smetany na vaření- hrst hladkolisté petrželky (nasekané)- 50 g strouhaného parmazánu + hobliny k podávání
Témata: recepty Vaření
Nejkrásnější předčasný dárek k Vánocům! Vladimír Polívka se stal tatínkem
Není co závidět! Jakub Prachař odhalil svou vánoční tradici
Nevratné rozhodnutí Štefana Margity: Konec kariéry je blízko!