Vepřová panenka je oblíbené maso Čechů. Nejen, že skvěle chutná, ale hodí se i na přípravu rychlých a jednoduchých minutek. Vyzkoušejte recept na panenku ve slanině s houbovým ragú a pečenými brambory.

Panenka ve slanině s houbovým ragú a pečenými brambory | zdroj: YouTube

Na recept budete potřebovat:
- 4 velké brambory
- 100 g přepuštěného másla Ghí Milbona
- 3 stroužky česneku
- 1 větvička + 1 lžíce čerstvého tymiánu
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- 8 medailonků z vepřové panenky ve slanině Řezníkova čerstvá porce
- 8 větviček čerstvého rozmarýnu
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 1 lžička másla Pilos
- 200 g žampionů
- 50 g šalotky
- 50 ml brandy
- 100 ml čerstvé smetany ke šlehání (33 % tuku) Pilos
- 300 g kapusty
- 2 lžíce listové petržele

Témata:

Vaření, recepty | stars24.cz

Vstoupit do diskuse