Vepřová panenka ve slanině s houbovým ragú. Vyzkoušejte tento chutný recept

Ilustrační foto

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

12. srpna 2022 13:49

Vepřová panenka je oblíbené maso Čechů. Nejen, že skvěle chutná, ale hodí se i na přípravu rychlých a jednoduchých minutek. Vyzkoušejte recept na panenku ve slanině s houbovým ragú a pečenými brambory.

Na recept budete potřebovat:- 4 velké brambory - 100 g přepuštěného másla Ghí Milbona- 3 stroužky česneku- 1 větvička + 1 lžíce čerstvého tymiánu - keramický mlýnek s mořskou solí Kania- 8 medailonků z vepřové panenky ve slanině Řezníkova čerstvá porce- 8 větviček čerstvého rozmarýnu - keramický mlýnek s pepřem Kania- 1 lžička másla Pilos- 200 g žampionů - 50 g šalotky - 50 ml brandy - 100 ml čerstvé smetany ke šlehání (33 % tuku) Pilos- 300 g kapusty- 2 lžíce listové petržele

Témata: recepty Vaření