 
	
S jahodami lze v kuchyni naložit různě, jedním z nejčastějších způsobů je příprava knedlíků. Přinášíme recept, který vám zabere pouhou hodinu od začátku k finálnímu výsledku.
Tvarohové knedlíky s jahodami(250 gramů tučného tvarohu, 200 gramů hrubé mouky, sůl, žloutek, jahody)
Nejprve si smícháme všechny výše uvedené ingredience, z nichž vypracujeme těsto. Důležité je, aby se nelepilo. Poté začneme odebírat kusy zhruba o velikosti dlaně a vypracujeme z nich válečky. Ty následně rozpracujeme, položíme na ně jahodu a vytvoříme knedlík.
Vaříme ve vroucí a osolené vodě minimálně osm minut. Čekáme, až knedlíky vyplavou na hladinu, následně je vylovíme. Podáváme je polité rozpuštěným máslem a posypané moučkovým cukrem.
Témata: recepty Vaření Ovoce
		
			
													 
	
 
	Jiřina Bohdalová v nové roli: Chce do toho mluvit víc, než by měla!
 
	Zemřel Gennadij Nazarov (†58), ruský herec z filmu Jiřího Menzela
		
			
													 
	
		
			
													 
	
		
			
													 
	
		
			
													 
	
		
			
													 
	
		
			
													 
	
		
			
													 
	
		
			
													 
	
		
			
													 
	
		
			
													 
	
		
			
													 
	
		
			
													 
	
		
			
													 
	
		
			
													 
	
		
			
													 
	
		
			
													 
	
		
			
													 
	
 
	