Beránek neodmyslitelně patří k Velikonocům, návodů na jeho přípravu ale najdeme spoustu. Podívejte se dnes na jeden od známého českého šéfkuchaře.
Paulus ve videu Kulinářské akademie Lidlu poodhalí svůj recept na beránka, který zvládnou i začátečníci. Poradí například, jak vysypat formu na pečení a jak dlouho beránka péct.
Nezapomeňte si před pečením připravit všechny potřebné suroviny. Na beránky podle Romana Pauluse budete potřebovat:
- 5 vajec „M“- 250 g cukru krystal- 2 vanilkové cukry - 200 ml rostlinného oleje- 200 ml plnotučného mléka- 1 prášek do pečiva - 1 vanilkový pudinkový prášek- 1 bio citron (kůra) - 250 g polohrubé mouky + na vysypání- máslo na vymazání formy- moučkový cukr na posypání
Témata: Velikonoce recepty Vaření