Máte hodně jahod, ale málo času na to, abyste s nimi něco udělali. Právě pro vás máme řešení - opravdu rychlý recept, který zvládnete během chvíle a levou zadní.
Potřebovat budete 150 ml bílého jogurtu, dva hrnky polohrubé mouky a čerstvých jahod, půl hrnku cukru krupice, čtvrt hrnku oleje, dvě vejce, po jednom sáčku kypřicího prášku a vanilkového cukru, 100 gramů bílé čokolády a mouku a máslo na vymazání a vysypání formy.
Nejprve si promícháme jogurt, cukr krupice i vanilkový a vajíčka. Do směsi pak přidáme mouku, olej i prášek do pečiva a řádně promícháme.
V další fázi přidáme na malé kousky nasekanou bílou čokoládu a takto připravené těsto vlijeme do pekáče, který už máme vymazaný máslem a vysypaný moukou.
Pak už jen naskládáme nahoru pokrájené jahody a pečeme v troubě na 180 °C asi 35 minut. Dobrou chuť!
Témata: recepty Vaření
Věra Špinarová si pracně vydobyla své místo na hudební scéně. Její cesta ke slávě nebyla lehká!
Kate Middleton nehodlá některé věci tolerovat?
Vánoční tradice Nicole Kidman vytáčí její sousedy!