Primark měl v Praze být už loni? Podívejte se, co v něm koupíte a jakou má otevírací dobu!

Primark otevřel první prodejnu v Praze

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

17. června 2021 18:27

Primark dorazil do Prahy a už dnes jej navštívily první stovky lidí. Pokud se do něj ale chystáte z větší dálky, podívejte se, kdy a co v něm nakoupíte!

První Primark v tuzemsku se nachází v nově postaveném polyfunkčním domě, tzv. The Flow Building, který stojí na rohu Václavského náměstí a Opletalovy ulice. Obchod se rozkládá ve třech patrech. Kvůli pandemii koronaviru firma zahájení provozu několikrát odložila. Původně se s ním počítalo už loni v květnu.

Prodejna s plochou 4600 metrů čtverečních se otevřela v 09:00. Zákazníky vítal personál, který mával vlaječkami, k otevření společnost pustila píseň skupiny Queen We are the Champions. Kromě oděvů, obuvi a doplňků obchod nabízí také kosmetiku a doplňky do domácnosti.

Prodejna bude fungovat od pondělí do soboty od 09:00 do 21:00, v neděli mezi 10:00 a 20:00. V obchodě platí protiepidemická opatření jako limit zákazníků v jeden čas na metry čtvereční. V Primarku nyní může být najednou 313 lidí.

Mezi oblíbené položky v nákupních košících dnes patřilo zboží z kolekce pro aktuální sezonu nebo oblečení z nové kolekce Garden Party. Zákazníci se zásobovali také základními kusy oděvů, jako jsou trička, šortky a spodní prádlo z dětského, pánského i dámského sortimentu, uvedl dále.

Témata: primark