Ukázaly svá těla bez šatů! Tohle jsou finalistky České Miss 2018

Finalistky Česká Miss 2018 31

Autor: Jan Novák, stars24.cz

7. dubna 2018 19:26

Národní soutěž krásy Česká Miss zná svých deset finalistek. Ty se 2. června 2018 v Multifunkční aule Gong v Ostravě, utkají o titul nejkrásnější dívky České republiky. Kromě korunky získají i věcné ceny za více jak 1.000.000 Kč, kontrakt s kosmetickou firmou Juliette Armand za 750.000 Kč či účast na Miss Universe.

O tom, které semifinalistky postupují do finále, se rozhodovalo v pátek 6. dubna 2018 v luxusním Hotelu Augustine. V porotě bylo více jak třicet porotců, mezi nimi i dřívější vítězky Česká Miss 2017 Michela Habáňová, Česká Miss Earth 2017 Iva Uchytilová, Česká Miss Supranational 2017 Tereza Vlčková, Česká Miss Earth 2016 Kristýna Kubíčková, tvář kosmetické značky Juliette Armand Petra Mácová nebo bloggerka Dominika Myslivcová, Czech Mister Universe Miroslav Dubovický, spolumajitelé České Miss Eva Čerešňáková, Martin Ditmar a mnoho dalších osobností či zástupců z řad partnerů.

„Mezi semifinalistkami bylo mnoho krásných dívek a nebylo vůbec jednoduché vybrat finálovou desítku. Navíc, dívky působí nějak na fotografiích, ale když je následně vidíte celý den a hodnotí se mnoho aspektů, zaujmout úplně jinak než z jedné fotografie,“ řekla ředitelka soutěže a spolumajitelka České Miss Eva Čerešňáková. „Hodnotil se jejich vzhled, postava v plavkách, vystupování a vyjadřování i to, jak se na semifinále připravily. Spousta dívek byla neskutečně dobře připravena a zaujaly také volnou disciplínou, která o nich mnoho prozradila. Česká Miss má být krásná dívka se štíhlou souměrnou postavou, ale nesmí jí chybět charisma, smysl pro humor či sebedůvěra.“

Dívky v semifinálový den čekalo jednotlivé představení, volná disciplína, promenáda v plavkách a společenských šatech či otázky porotců. V rámci volných disciplín byly semifinalistky velmi kreativní a porotci mohli vidět zpěv, hru na klavír nebo saxofon, moderní tanec či tanec v kroji, vtipnou ukázku biatlonu, vzpírání s činkami, břišní tanec, moderní aerobic, dvě dívky si dokonce přivedly na semifinále své psí miláčky, několik dívek kreslilo, skákalo přes švihadlo, recitovalo a jedna soutěžící, jež má zkušenosti se zahraničním modelingem, měla připravenou vtipnou scénku z focení v Číně. Volné disciplíny byly často profesionální a opravdu atraktivní a na základě toho se i vedení České Miss rozhodlo zařadit volnou disciplínu zpět do programu finálového galavečera. Ta tam v posledních letech chyběla.

„Já jsem si moc užívala to, že jsem mohla být součástí poroty a být na i na druhé straně. Nejvíce mne potěšilo, jak byly semifinalistky většinou skvěle připravené na volnou disciplínu. S finálovou desítkou dívek jsem moc spokojená,“ přiznala úřadující Česká Miss 2017 Michaela Habáňová, která 2. června 2018 svou korunku předá nové České Miss 2018.A které krásky se dostaly do finále?Bečková Mariana, 19 let Bechyňová Nikola, 23 let Havlová Tereza, 23 letHemzalová Nikola, 18 let Korubová Lucie, 24 let Křivánková Tereza, 23 letMitušinová Aneta, 21 let Sloupenská Amálie, 19 let Šišková Jana, 22 letŠteflíčková Lea, Ústí nad Labem, 19 letV průběhu semifinále byla vyhlášena i Nejsympatičtější semifinalistka České Miss 2018, kterou volila na webových stránkách České Miss veřejnost. Z téměř 130 000 hlasů získala přes 11% hlasů Aneta Mitušinová a odnesla si tak již ze semifinále hodnotné ceny. Aneta však zaujala i porotce a postoupila mezi finalistky.

Finálový večer České Miss, který proběhne 2. června 2018 se v ostravském Gongu koná vůbec poprvé.

Témata: Česká miss