Už dnes to vypukne! Rammstein v Česku odstartuje své evropské turné!

Rammstein se vrací do Prahy (foto: Bryan Adams)

Autor: Libor Frýdl

11. května 2024 10:22

Dnes v pražských Letňanech zahájí německá kapela Rammstein své evropské turné. Do Česka dorazí se svou ohromující pyrotechnickou show a světelnými efekty. 

Stejně jako v neděli, i dnešní koncert je vyprodaný, a každého z nich se zúčastní 60 000 fanoušků. Pro dopravu k Letňanům bude posílen provoz trasy C metra, a okolí areálu bude uzavřeno pro auta.

Mladiství do 15 let smějí vstoupit pouze v doprovodu dospělé osoby starší 18 let, zatímco dětem do šesti let je vstup zakázán. Vchody na areál se otevřou v 15:00, před samotným koncertem vystoupí francouzské duo Abélard a vlastní show začne o hodinu později.

Z bezpečnostních důvodů bude do areálu povoleno vnášet pouze zavazadla o maximální velikosti formátu A4 a seznam dalších zakázaných předmětů je k dispozici na webu pořadatelů.

Vstupenky, jejichž cena se pohybovala od 1990 do 3500 korun, byly vyprodány během několika dní, a nyní se na sociálních sítích nabízejí za dvojnásobek až trojnásobek jejich původní ceny.

Pořadatelé zdůrazňují, že vstupenky zakoupené u neautorizovaných prodejců nezaručují přístup na koncert, a v areálu bude možné platit pouze bezhotovostně pomocí NFCtron náramku.
  

Témata: Rammstein