Druhá čtyřicítka ve StarDance! Tomicová válí!

StarDance

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

24. listopadu 2018 21:56

V sobotu večer pokračovala devátá řada populární taneční soutěže StarDance. Na rozdíl od předešlých kol se ale toto neslo v úplně jiném duchu. A tentokrát byli soutěžící v bezpečí.

Jednou z největších změn sobotního večera byla nová tvář v porotě. Doplnil ji čestný host Zdeněk Svěrák, který na rozdíl od stávající čtveřice nehodnotil bodově, ale pocitově.

Celý večer byl na rozdíl od předešlých výjimečný i v dalších ohledech. Taneční páry dnes předvedly freestyle tance, a na parketu netancovaly dvojice, ale hned trojice. Speciální večer byl totiž věnován Centru Paraple.

Jako první vystoupila trojice Daniela Písařovicová a Michal Mládek s Radimem. Jejich volný tanec porotu rozhodně zaujal a obdrželi 34 bodů.

Druzí se na parketu představili Lenka Nora Návorková s Jiřím Dvořákem a Erikou. I oni obdrželi 34 bodů a spolu s předešlým párem se umístili na pomyslném posledním místě.

Jako třetí se předvedli Pavla Tomicová s Markem Dědíkem a Petrem. Jejich vystoupení bylo podle poroty úchvatné a dočkalo se náležitého ocenění. Podruhé v deváté řadě porota udělila plný počet bodů, tedy 40.

Svatební příběh předvedli David Svoboda a Veronika Lálová s Hankou. Od poroty si kromě jejich mírného zmatení ze samotného příběhu vysloužili i 37 bodů.

Jako poslední vystoupili Veronika Arichteva a Michal Necpál s Tondou. Od poroty obdrželi pochvalu a vynikajících 39 bodů. Umístili se tak na pomyslném druhém místě.

Tím ale večer neskončil. Na parketu se poté předvedlo několik tanečních skupin a diváci mimo jiné viděli v akci i jednoho z porotců, a to tanečníka Václava Kuneše s uskupením 420 People.

Dnes večer se navíc nikdo nemusel strachovat z možného vyřazení. V průběhu charitativního večera se totiž nevyřazovalo, naopak mohli lidé přispívat na konto Paraple. A dohromady vybrali neuvěřitelných 15 019 476 korun.

Témata: StarDance