Otřes ve StarDance? Dnes mohou být ti nejhorší tanečníci v klidu! Jak to?

StarDance

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

24. listopadu 2018 10:55

V dnešním sobotním kole soutěže StarDance se představí zbylých pět párů, na rozdíl od minulých kol ale žádný z nich nepůjde domů. Naopak se jejich počet rozroste. Co se bude dít?

Dnešní kolo divácky populární soutěže StarDance bude vpravdě netradiční. Nikdo totiž dnes večer nevypadne, naopak se počet soutěžících rozroste.

Ke každému páru totiž přibude jeden tanečník. A to konkrétně vozíčkář. Dnešní večer je totiž zasvěcen charitě a proběhne ve spolupráci s centrem Paraple.

Ulevit si tak mohou soutěžící, kteří nejsou horkými favority na vítěze. Předpokládané pořadí vítězů se ale mění s každým dalším kolem. Ještě donedávna měl šanci například Dalibor Gondík.

Ti a jeho taneční partnerka Alice Stodůlková si ale v minulém kole odnesli nejhorší hodnocení a v soutěži skončili. 

I páté kolo taneční soutěže StarDance se v sobotu večer stalo osudné jednomu z favoritů. Vypadl herec a bavič Richard Genzer a tanečnice Jana Zelenková. To zřejmě čekal jen málokdo.

Třetí večer deváté řady StarDance, který se nesl v netradičním duchu zasvěceném výročí 100 let od založení Československa, dopadl také špatně pro jeden z těch lepších párů.

Pro Danielu Šinkorovou a Michala Padevěta se totiž zbytek víkendu nesl ve smutečním duchu. Tento pár totiž překvapivě také vypadl.

Témata: StarDance