StarDance 2023: Jména prvních soutěžících a velká změna v porotě!

StarDance

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

25. února 2023 18:00

Po roční pauze se na obrazovky České televize opět vrátí populární taneční soutěž StarDance. Postupně vyplouvají na povrch nejen termíny, ale dokonce i první pravděpodobná jména soutěžících.

StarDance se letos vrátí na obrazovky s už 12. řadou. Jako vždy se tak stane na podzim, přičemž se spekuluje o termínu 14. října. Soutěž by pak podle sázkařů z BetAreny měla trvat do 16. prosince, přičemž jedno kolo bude opět věnováno Centru Paraple. V něm se nevypadává.

Objevují se i informace o složení poroty a moderátorů. Zatímco u druhého zmíněného postu se změna neočekává a Marek Eben s Terezou Kostkovou budou navzdory četným spekulacím pokračovat, v porotě mohou nastat větší změny.

Prozatím je známo, že v porotě usednou Richard Genzer, a stálice Tatiana Drexler a Zdeněk Chlopčík. Neuvidíme tak na porotcovské židli Jana Tománka, který by se ale v soutěži objevit měl. Avšak jako profesionální tanečník.

Na přetřes pak přichází první jména, která prozatím nejsou potvrzena. Podle serveru Blesk by se ale měli v pozici soutěžících objevit snowboardistka Eva Adamczyková, herec Marek Adamczyk, modelka Iva Kubelková, sportovec Vavřinec Hradilek, zpěvák Richard Krajčo a herečky Ivana Chýlková a Jitka Smutná.

Tři jména nadále chybí, ale ani výše zmíněné celebrity se v soutěži nemusí nakonec objevit. Česká televize oficiálně představí všech 10 tanečních párů až v dubnu. 

Poslední ročník soutěže se konal před dvěma lety a zvítězil v něm herec Jan Cina s tanečnicí Adrianou Maškovou. I předtím si Česká televize vzala jeden rok pauzu a desátá řada proběhla v roce 2019. Tu vyhrála herečka Veronika Khek Kubařová a Dominik Vodička.

Mezi vítězi předchozích ročníků pak najdeme převážně herce a herečky (Roman Vojtek, Dana Batulková, Pavel Kříž, Anna Polívková, Marie Doležalová, Zdeněk Piškula a Jiří Dvořák) a také pár sportovců (Aleš Valenta a Kateřina Baďurová).

Témata: StarDance