StarDance 2021: Proč není tak lehké sobotní přenos zrušit?

Porotci StarDance

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

28. října 2021 15:55

Teprve dva díly má za sebou letošní ročník populární soutěže StarDance a už jsou první problémy. Moderátorka Tereza Kostková má covid a pět párů možná v sobotu nevystoupí.

Sobotní vysílání StarDance se noří do stále hlubších problémů. Poté, co moderátorka Tereza Kostková ohlásila, že je covid pozitivní, se začalo spekulovat o tom, jestli toto kolo vůbec proběhne, a pokud ano, v jakém složení.

Jak už stars24.cz uvedl, Kostkovou by mohl nahradit moderátor Aleš Háma. Není ani jasné, zda Andrea Sestini Hlaváčková a Michal Necpál, Mirai Navrátil a Lenka Nora Návorková, Simona Babčáková a Martin Prágr, Marika Šoposká a Robin Ondráček a Tereza Černochová s Dominikem Vodičkou v sobotu vůbec vystoupí.

Nabízelo by se jednoduché řešení, jeden díl pořadu StarDance prostě oželet a vysílání o týden posunout. To ale není tak jednoduché. Televize by totiž musela překopat sobotní program a najít náhradní pořad. Problémy by ale byly i s termíny.

StarDance byla pro rok 2021 plánována tak, že poslední díl bude odvysílán těsně před Vánoci, tedy 18. prosince. Pokud by se měla celá soutěž o jeden díl posunout, muselo by finále proběhnout 25. prosince. A to by se na natáčení pravděpodobně nikomu nechtělo.

Témata: StarDance