StarDance opustil první pár! Vypadl Pavel Trávníček!

Pavel Trávníček a Veronika Lálová

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

23. října 2021 20:10 | Aktualizováno: 23. října 2021 22:15

Druhý taneční večer 11. ročníku populární soutěže StarDance skončil. Dnešní přenos, který byl věnován písním Jiřího Suchého, opustil pár ve složení Pavel Trávníček a Veronika Lálová. Celý večer jsme pro vás tradičně sledovali živě.

Diváky již tradičně uvítala moderátorská dvojice tvořená Markem Ebenem a Terezou Kostkovou. V porotě opět zasedli Zdeněk Chlopčík, Tatiana Drexler, Jan Tománek a Richard Genzer.

Oproti prvnímu dílu se nezměnilo ani složení tanečních párů, kterými jsou Simona Babčáková a Martin Prágr, Martina Viktorie Kopecká a Marek Dědík, Jan Cina a Adriana Mašková, Zdeněk Godla a Tereza Prucková, Andrea Sestini Hlaváčková a Michal Necpál, Tereza Černochová a Dominik Vodička, Marika Šoposká a Robin Ondráček, Tomáš Verner a Kristýna Coufalová, Pavel Trávníček a Veronika Lálová a Mirai Navrátil a Lenka Nora Návorková.

Ačkoliv se Suchý dnešního večera neúčastní, poslal aspoň videopozdrav. V něm divákům popřál, aby se jim dnešní tance líbily, zatímco soutěžícím popřál, aby se jim dařilo. Prozradil na sebe, že v tanečních patřil k nejhorším tanečníkům.

Prvním tanečním párem je Tomáš Verner a Kristýna Coufalová, kteří zatančí quickstep na píseň Tak abyste to věděla. Podle Coufalové mu jde dobře, sám Verner ale přiznal, že si myslel, že společenské tance jsou pomalejší, než například samba. 

Porotcům se jejich výkon líbil, Drexler ale upozornila, že Verner mohl méně skákat a více tancovat, a Tománek podotkl, že jeho výkon dneska nebyl perfektní, netančil například do hudby. Od poroty pár obdržel 29 bodů.

Druhým tanečním párem je Zdeněk Godla a Tereza Prucková, kteří tancují slowfox na píseň Mississippi. Drexler ho pochválila za rytmus i sóla, vypíchla ale, že partnerka se ho pokouší po parketu tahat. Přesto měla z jeho tance dobrý pocit. Podle Tománka je potřeba se naučit nášlapy.

Od poroty pár obdržel 21 bodů, nejméně jim udělil Chlopčík, od kterého dostali pouze 4 body.

Třetím tanečním párem je Martina Viktorie Kopecká a Marek Dědík. Jive tančí na píseň Marnivá sestřenice. Podle Chlopčíka ale tanci chyběla energie.

Naopak Genzer tanec pochválil a líbila se mu i mimika obličeje. Od poroty si pár vysloužil 28 bodů. 

Dalším tanečním párem je Tereza Černochová a Dominik Vodička, kteří tančí quickstep na píseň Babetta. Drexler jejich vystoupení považuje za fantastické, dopustili se ale několika chyb, které po technické stránce zpozoroval i Chlopčík.

Za ty jim porotci nějaké body sebrali, přesto si od nich pár odnesl 30 bodů.

Následně tančí slowfox Jan Cina s Adrianou Maškovou na píseň Motýl. Tománek ocenil rytmiku v jeho sólech, párové části mu ale nešly.

Genzer s humorem sobě vlastním prohlásil, že nenávidí talentované lidi, a v jeho tabulce těchto lidí je Cina na prvním místě. Od poroty získal pár 26 bodů, přičemž rozdíl v hodnocení byl tentokrát veliký. Zatímco Genzer udělil páru 8 bodů, Chlopčík pouze 5.

Simona Babčáková a Martin Prágr jsou dalším tanečním párem, který zatančí jive na píseň Honky tonky blues. Chlopčíkovi se ale jejich tanec příliš nelíbil, označil ho za těžký a pomalý.

Tománek ocenil choreografii, také ale vypíchl málo pokrčené nohy. Pár získal 22 bodů.

Jako další vystoupí Mirai Navrátil a Lenka Nora Návorková, kteří tančí quickstep na píseň Šišlala. Genzer jejich tanec následně označil za ustrašený.

Podle Drexler jsou párové tance o kontaktu, který jim chyběl. Porotci pak páru udělili 26 bodů, kdy opět panovalo rozpětí od 8 po 5 bodů.

Andrea Sestini Hlaváčková a Michal Necpál jsou dalším párem dnešního večera. Tančí slowfox na píseň Kapitáne, kam s tou lodí. Porotě se jejich tanec líbil bez větších konkrétních výhrad a ocenili jej 25 body.

Pavel Trávníček a Veronika Lálová zatančili jako další, tentokrát jive na píseň Škrhola. Chlopčík by ale rád viděl více tancování a jive sám o sobě nebyl bez chyb. Porotci následně za tanec udělili pouze 17 bodů.

Posledním tanečním párem je Marika Šoposká a Robin Ondráček, kteří tančí quickstep na píseň Malé kotě. Chlopčík nešetřil kritikou a doporučil zaměřit se na taneční figury více než na sóla.

Tománek vypíchl malé zpevnění těla a Drexler měla problém s jejich postavením těla. Porota nakonec tanec ohodnotila 26 body.

Soutěž nakonec po započtení hlasu diváků opustil pár ve složení Pavel Trávníček a Veronika Lálová.

Témata: StarDance Pavel Trávníček