Startuje nový kanál Nova Lady! Co přinese?

TV Nova

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz, ČTK

18. října 2021 10:28

Televize Nova dnes spouští novou tematickou stanici pro ženy Nova Lady, která přinese především premiéry úspěšných zahraničních pořadů.

Mezi její hlavní programovou nabídku bude patřit premiérové uvedení amerického televizního seriálu z lékařského prostředí Dobrý doktor. V nabídce stanice se také objeví reality show Vítejte doma a filmy různých žánrů zaměřené na ženy.

Na Nova Lady nebudou chybět ani kultovní seriály jako Gilmorova děvčata, úspěšný slovenský seriál s hvězdným obsazením Milenky či seriálové stálice TV Nova Ulice a Ordinace v růžové zahradě 2, jejichž reprízy se na Nova Lady přesunou ze stanice Nova Gold.

Skupina Nova na konci září oznámila, že mění logo a nabídku programu Nova Action, který se nově více zaměřil na mužské diváky. Zároveň se tematický televizní kanál Nova 2 zaměřený na komediální seriály přejmenoval na Nova Fun a změnil svou grafickou podobu.

V listopadu se pak uskuteční premiéra prvního projektu portálu Voyo pod značkou Voyo Originál, třídílná minisérie Případ Roubal inspirovaná skutečnými činy sériového vraha Ivana Roubala.

Témata: TV Nova