StarDance 2021 odstartovala! Zářili očekávaní favorité Cina a Verner!

StarDance XI.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. října 2021 20:40 | Aktualizováno: 16. října 2021 22:18

Na obrazovkách České televize odstartovala po roční pauze další, v pořadí jedenáctá řada StarDance, taneční soutěže za účasti slavných osobností. V úvodním díle se představilo všech deset párů, aniž by jim hrozilo vyřazení.

V desáté řadě předloni zvítězili herečka Veronika Khek Kubařová a tanečník Dominik Vodička, který mezi tanečními partnery slavných osobností nechybí ani tentokrát. Triumf tak teoreticky může obhájit.

Od roku 2019 se nezměnilo složení moderátorské dvojice, tvořené Markem Ebenem a Terezou Kostkovou, ani poroty, ve které opět usedli Zdeněk Chlopčík, Tatiana Drexler, Jan Tománek a Richard Genzer.

Jako první vkročili na parket herečka Marika Šoposká a Robin Ondráček, aby divákům ukázali, jak natrénovali sambu. V hodnocení sice zazněly výtky vůči pomalým nohám či držení rukou, přesto z toho bylo slušných 24 bodů. 

Následoval další zástupce herecké profese, legendární Pavel Trávníček, jehož partnerkou je někdejší vítězka Veronika Lálová. Valčík v jejich podání se porotě poměrně líbil, výsledkem bylo jen 19 bodů.

Tenistku Andreu Sestini Hlaváčkovou doprovázel při premiéře na parketu Michal Necpál. Cha-cha byla slovně ohodnocena jako rytmicky zdařilá, od porotců padly první dvě sedmičky.

Hudebník s japonskými kořeny Mirai Navrátil utvořil pár s další bývalou vítězkou Lenkou Norou Návorkovou. Z tanců se jako první opakovala samba, některé její prvky se expertům úplně nelíbily. Navzdory tomu si vysloužili 22 bodů.

Dalším reprezentantem herecké obce byla Simona Babčáková, s Martinem Prágrem zatančili valčík. První dojmy porotců byly veskrze pozitivní, což se odrazilo na hodnocení - 27 bodů.

Druhou cha-chu sobotního večera měli na svědomí herec Jan Cina a Adriana Mašková. Chlopčík nešetřil chválou, mluvil o zatím nejlepším tanci večera. 32 bodů.

Zpěvačka Tereza Černochová a obhájce primátu Dominik Vodička vstoupili do soutěže sambou. Tománek hovořil o příjemném překvapení, bylo z toho 27 bodů.

Osmý tanec večera byl premiérou farářky ve StarDance. Martina Viktorie Kopecká a Marek Dědík předvedli valčík, který se neobešel bez problémů, hrozily pády. Nejslabšímu hodnocení se však vyhnuli.

Poslední z herců Zdeněk Godla a jeho taneční partnerka Tereza Prucková se uvedli cha-chou, která působila velmi klidným dojmem. Známky byly podprůměrné, bylo z toho 16 bodů. Nejhorší výkon.

Na závěr přišel na řadu jeden z favoritů. Krasobruslař Tomáš Verner a Kristýna Coufalová vystřihli sambu jako z partesu, alespoň v očích porotců. 32 bodů znamenalo vyrovnání nejlepšího výkonu prvního dílu jedenácté řady StarDance.

Témata: StarDance Jan Cina Tomáš Verner