StarDance 2021 je tady: Zábava zaručena! Na co se můžete těšit?

StarDance 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. října 2021 12:00

Program na sobotní večery je ode dneška spolehlivě zaručen. Po roční pauze se totiž na televizní obrazovky vrací StarDance, populární taneční show za účasti známých osobností. Na co se letos můžeme těšit?

Za uplynulých patnáct let půjde už o jedenáctou řadu, stálic je přesto jen pár. Všechny televizní taneční večery už pamatuje jen moderátorská dvojice ve složení Marek Eben a Tereza Kostková a porotce Zdeněk Chlopčík.

Spolu s ním budou výkony soutěžících stejně jako v předchozí řadě hodnotit Tatiana Drexler, Jan Tománek a Richard Genzer.

O divácké sympatie budou tentokrát soupeřit herci Simona Babčáková, Pavel Trávníček, Zdeněk Godla, Jan Cina a Marika Šoposká, zpěváci Tereza Černochová a Mirai Navrátil, tenistka Andrea Sestini Hlaváčková, krasobruslař Tomáš Verner a farářka Martina Viktorie Kopecká.

Mezi jejich tanečními partnery pak najdeme tři předchozí vítěze taneční show: Veroniku Lálovou (2016 po boku Zdeňka Piškuly), Lenku Noru Návorkou (2018 po boku Jiřího Dvořáka) a obhájce z poslední řady Dominika Vodičku (s Veronikou Khek Kubařovou).

Jedenácté pokračování StarDance přinese večer věnovaný Jiřímu Suchému, premiéru charlestonu či tradiční vystoupení s vozíčkáři. Dnešní úvodní díl přinese tance inspirované časem.

Témata: StarDance