Televizní změny! Chystá se Prima Show, odstartoval kanál Nova Fun!

Ilustrační foto

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz, ČTK

20. září 2021 21:54

Televizní skupina Prima získala licenci na vysílání nového kanálu Prima Show. Ten se zaměří na mimoevropskou zábavní tvorbu. "Nový" televizní kanál Nova Fun spustila také televize Nova.

Licenci od Rady pro rozhlasové a televizní vysílání získala Prima na 12 let na šíření prostřednictvím zemských digitálních vysílačů nebo přes internet. Rada to dnes oznámila v tiskové zprávě.

O licenci Prima požádala v polovině srpna. Kanál má vysílat 15 až 24 hodin denně v českém jazyce v rámci celé České republiky. Převažovat budou formáty žánru reality show a zábavních pořadů.

S novým kanálem přišla i televize Nova. Ta přejmenovala tematický televizní kanál Nova 2 zaměřený na komediální seriály na Nova Fun. Změnila i jeho grafickou podobu.

Pilířem programu Nova Fun budou i nadále seriály Teorie velkého třesku, Přátelé, Dva a půl chlapa a Průměrňákovi. Nebudou chybět ani vybrané epizody nové reality show Love Island, v níž hledají mladí lidé z České republiky a Slovensku lásku ve vile na Kanárských ostrovech. K nim budou postupně přibývat i další populární formáty.

Nova Action se nově více zaměří na mužské diváky. Všechny nové pořady ve 20:00 budou uvedeny v premiéře. Na programu budou pokračovat i oblíbené seriály jako Kobra 11, Válka skladů nebo Mistři zastavárny.

Témata: televize TV Prima TV Nova