StarDance XI: Kdy odstartuje, kdo se zúčastní, a setrvá v porotě Zdeněk Chlopčík?

Zdeněk Chlopčík

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

17. srpna 2021 13:42

Jedenáctá řada StarDance klepe na dveře, pojďme si proto připomenout vše, co o ní zatím víme. Známe všechny soutěžící i jejich tanečníky, datum startu i moderátorkou dvojici. Jak jsou na tom ale porotci?

11. řada StarDance poběží od soboty 16. října 2021 a moderátorského mikrofonu se opět ujme dvojice Tereza Kostková a Marek Eben.

V desítce osobností budou mít převahu známí herci, jako Simona Babčáková, Pavel Trávníček, Zdeněk Godla, Jan Cina nebo Marika Šoposká.

Hudební scénu budou reprezentovat zpěvačka Tereza Černochová ze skupiny Monkey Business a Mirai Navrátil. Představí se také tenistka Andrea Sestini Hlaváčková, krasobruslař Tomáš Verner a farářka Martina Viktorie Kopecká.

Tanečním parketem je provedou vítězové předchozích řad Kristýna Coufalová, Veronika Lálová, Lenka Nora Návorková, Dominik Vodička, finalisté Marek Dědík, Michal Necpál a Tereza Prucková Bufková i nováčci posledních řad Adriana Mašková, Robin Ondráček a Martin Prágr.

Jako odborný poradce a hlavní choreograf je podpoří Marek Zelinka, který vyhrál s Marií Doležalovou v roce 2015. Otázkou už tedy jen zůstává, kdo zasedne v porotě.

V poslední řadě se tam objevili Richard Genzer, Tatiana Drexler, Jan Tománek a Zdeněk Chlopčík. Ten zatím nechyběl u žádného ročníku a zřejmě tomu ani letos nebude jinak.

Témata: StarDance Zdeněk (tanečník) Chlopčík