Prima rozjíždí nový kanál: Diváci se mohou těšit na Jiřího Krampola!

TV Prima

Autor: stars24.cz, ČTK

26. května 2021 20:42 | Aktualizováno: 6. června 2021 14:02

Televizní skupina Prima spustí 14. června nový celoplošný kanál Prima Star. Bude zaměřený na seriály, zábavné pořady, soutěže a reality show z původní tvorby skupiny. Desátý program Primy bude šířený terestricky nejméně 16 hodin denně

"Nový kanál je logické doplnění naší Prima rodiny, za 28 let své existence vyprodukovala televize Prima velké množství pořadů napříč všemi televizními žánry a mnoho z nich se těší i po letech od svého vysílání vysoké divácké oblibě. Proto chceme divákům připomenout rodinné stříbro, které bylo doposud ukryto v našich archivech. Prima Star bude místem, kde najdou naše seriály, zábavné pořady i reality show rozdělené v přehledných vysílacích blocích, a mohou se tak spolehnout, že je tam najdou každý den ve stejnou dobu," uvedl generální ředitel skupiny Prima Marek Singer.

V archivu Primy je podle Singra 40.000 videokazet, z toho je zatím digitalizováno 2000 pořadů.

Kanál bude například po poledni vysílat seriály Rodinná pouta a Modrý kód. Odpoledne nabídne pořady o vaření Prostřeno!, S Italem v kuchyni a Božské dorty od Markéty. V podvečer přinese Carusošou, dramatické příběhy představí Křižovatky života a Jak se staví sen.

O víkendech diváky pozve do více či méně exotických destinací cestovatelská doku-reality Ženy na cestách. V hlavním vysílacím čase pobaví Jiří Krampol a jeho hosté v Nikdo není dokonalý, ve všední dny i show To je fór!, o víkendech pak Telebazar.

Témata: TV Prima