Televize Šlágr opět v problémech! Proč se o ni zajímá soud?

Šlágr TV

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. listopadu 2020 12:37 | Aktualizováno: 29. listopadu 2020 19:42

Karlu Peterkovi letos dění kolem televize Šlágr nedělá moc velkou radost. Musel se vypořádat s náhlou smrtí oblíbeného moderátora, stanice se navíc ocitla v problémech. Teď se o ni dokonce zajímá soud.

Na televizi Šlágr mají lidé rozporuplné názory. Zatímco většina mladších diváků z ní hned přepíná jinam, senioři ji mají v oblibě. Právě oni by se měli mít na pozoru, protože se objevily nové zprávy o fungování jejich oblíbené stanice.

Jak upozornil server lupa.cz, krajský soud v Českých Budějovicích dal úkol insolvenčnímu správci této společnosti, který má zjistit, jaký je skutečný majetek a ekonomická situace Šlágru. Ten totiž nedodává podklady, přičemž tvrdí, že jeho hospodářská bilance je vyrovnaná či dokonce kladná.

Není to letos poprvé, co se televize ocitá v problémech. V září se objevily informace o existenčních potížích televizního impéria Karla Peterky, jehož stanicím Šlágr TV hrozilo, že navždy zmizí z pozemního vysílání v České republice.

Jak vás stars24.cz informoval, v pozemním vysílání se Šlágr udržel pouze díky pomoci od podnikatele a muzikanta Radima Pařízka, který dle spekulací dokonce jednal o možném vstupu do televize.

Témata: Šlágr TV Karel Peterka