Slunečná nebude sama! Na podzim se vrátí i s novým seriálem!

televize

Autor: stars24.cz, ČTK

23. července 2020 19:07

Na podzim uvidí diváci televize Prima nový seriál Sestřičky Modrý kód, který volně navazuje na příběhy hrdinů z Modrého kódu. Další novinkou bude show Zlatá maska, v níž detektivové z řad známých osobností pomohou divákům odhalit, jaká slavná tvář se skrývá pod maskou.

Premiérové díly seriálu Slunečná se objeví na obrazovkách 25. srpna s novými tvářemi. Novináře o tom dnes informoval Vladimír Pořízek, provozní ředitel skupiny Prima.

Seriál Slunečná sleduje průměrně kolem 1,1 milionu diváků starších 15. let. "Slunečná má za sebou velkolepou první sezonu. Věříme, že také nový seriál Sestřičky Modrý kód, ve kterém zachováváme prostředí nemocnice, ale více akcentujeme vztahovou linku, bude přitahovat diváky k obrazovkám," uvedl Pořízek.

V seriálu Sestřičky Modrý kód se představí Sabina Laurinová, Adéla Gondíková, Daniela Kolářová, Saša Rašilov, Jiří Štěpnička, Igor Chmela, Roman Zach, Kristýna Frejová, Sandra Nováková, David Gránský a další. "Seriál bude pokračovat ve starých prostorách a místech, ale už podle názvu bude více zaměřen na osudy žen v této profesi," řekla ČTK Sabina Laurinová, která v seriálu hraje postavu vrchní sestry Mery Černé. První díl televize Prima nabídne 29. srpna.

Premiérové díly seriálu Slunečná se objeví na obrazovkách 25. srpna s novými tvářemi, kterými jsou Denisa Nesvačilová, Vladimír Polívka, Kristýna Kociánová a Eva Josefíková.

Primy nabídne i zábavné pořady jako například Show Jana Krause, která oslaví 2. září deset let na Primě. Úterní večery budou patřit talk show 7 pádů Honzy Dědka, čtvrtky zase Prima Partičce. V druhé polovině podzimu uvede Prima premiérové díly osmé série zábavného pořadu Máme rádi Česko.

Zdeněk Pohlreich s Ivetou Fabešovou budou protagonisty pořadu Šéfem za pár minut. Hobby pořady se rozrostou o Fachmany a Prima mazlíčka. Novinky nabídnou i tematické kanály - na Prima Cool to budou Adventure Games a Cesta kolem světa s Ondřejem Sokolem a Lukášem Pavláskem. Prima Zoom uvede třetí sérii Utajených příběhů českých dějin a seriál Tatra kolem světa 2.

Nedělní večery patří Prima kinu, které nabídne české komedie Přes prsty, Ženská na vrcholu, Ženy v běhu, Špunti na vodě, Po čem muži touží nebo drama Úsměvy smutných mužů. Zpravodajská platforma CNN Prima News během podzimního vysílání posílí o dva zpravodajské bloky, které doplní odpolední kontinuální vysílání.

Témata: seriál Slunečná TV Prima seriály televize