TRAPAS ROKU? TV Barrandov vykopla Zemana, nahradí ho další Soukupův seriál!

Jaromír Soukup (podnikatel, moderátor) 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

13. ledna 2020 16:16 | Aktualizováno: 13. ledna 2020 21:40

Televize Barrandov si sáhla na naprosté dno. Její seriál Premiér, v němž hlavní roli ztvárnil ředitel Jaromír Soukup, je hodnocen jako ten nejhorší televizní počin v historii. Barrandovu to ale zřejmě nestačilo, a tak se vytasil s dalším unikátem.

Televize Barrandov pravděpodobně ukončila mediální spolupráci s prezidentem Milošem Zemanem. Končí totiž pořad Týden s prezidentem, který patřil právě jemu a Jaromíru Soukupovi.

Nově jej nahradí další seriál z dílny televize Barrandov. Ponese název "Je to kampaň!" a má se jednat o seriál o lidech, kteří mají snahu něco změnit.

Podobnost s Andrejem Babišem zřejmě nebude náhodná, otázkou zůstává, jak se nové dílo z dílny Soukupa u diváků chytí. Premiér je podle české filmové databáze nejhorším televizním počinem vůbec a od diváků obdržel pouhá dvě procenta. 

Stále tak je možnost, klesnout ještě níže, a to na jedno procento či dokonce na nula procent. Může toho dosáhnout právě barrandovská "kampaň"? Nebo naopak překvapí a půjde o mistrovské dílo, které předčí i ty největší seriálové pecky?

Témata: TV Barrandov Jaromír Soukup (podnikatel moderátor)