Velké ZMĚNY VE STARDANCE! Kvůli Kalu Gottovi je vše jinak!

StarDance 2019

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

10. října 2019 14:14

Kvůli pohřbu Karla Gotta Česká televize v sobotu změnila programovou nabídku. Zrušila 16 pořadů, které nahradila snímky se zpěvákem. Změny se dočká také první díl desáté řady soutěže StarDance.

Vedle speciálního vysílání na ČT24 zařadil kanál ČT1 v sobotu jako vzpomínání na zesnulého zpěváka od 7:20 recitál Sedm písní a pochybnost, v 7:50 film Kdyby tisíc klarinetů a od 10:05 Na plovárně s Karlem Gottem.

Program bude pokračovat od 10:30 záběry hostů zádušní mše v katedrále sv. Víta a o půl hodiny později přímým přenosem bohoslužby a následným odchodem hostů. Od 12:30 odvysílá záznam z koncertu Karel Gott 1985 a od 13:55 Úsměvy Karla Gotta.

Večer ČT1 odvysílá speciální díl StarDance věnovaný mistrovi a poté opakování filmu Kdyby tisíc klarinetů. Původně měl být přitom díl věnovaný Gottovi na pořadu dne až o něco později.

"Vzpomínce na Karla Gotta bude věnován i večerní program na ČT1. Česká televize se rozhodla zahájit letošní ročník StarDance dílem nazvaným Pocta legendě. Večer věnovaný Karlu Gottovi uvede o týden dříve oproti původnímu plánu. Prostřednictvím tanečních vystoupení připomene to nejlepší z éry mimořádně oblíbeného umělce," uvedla mluvčí ČT Karolína Blinková.

Témata: Karel Gott StarDance