StarDance 2019 JE TADY! Vše, co POTŘEBUJETE VĚDĚT!

StarDance 2019 34

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

8. října 2019 12:55

Už jen několik dní zbývá do začátku nové řady StarDance. Populární taneční soutěž čeká letos velká řada změn. Pojďme se na ně na všechny podívat.

KDY:

Navzdory tomu, že se soutěž dočkala v desáté řadě mnoha změn, zůstávají termíny, kdy bude soutěž vysílána, stejné. I nadále platí začátek soutěže v říjnu, a první kolo odstartuje konkrétně 12. 10. 2019 ve 20:00. 

S tanečními páry se budeme setkávat, jak je zvykem, opět každou sobotu, a to až do prosince. Poslední, finálový večer, proběhne 14. 12. 2019.

KDO:

Jak už je zvykem, i letos se nám představí 10 zbrusu nových celebrit. Ty ale oproti předchozím ročníkům doprovodí i 10 neokoukaných profesionálních tanečníků. Na koho se můžeme letos těšit?

biatlonistka Gabriela Koukalová a Martin Prágr youtuber Karel Kovář (Kovy) a Veronika Lišková moderátorka ČT Nora Fridrichová a Jan Kohout spisovatelka Radka Třeštíková a Tomáš Vořechovský herec Matouš Ruml a Natálie Otáhalová zpěvák Ondřej Ládek (Xindl X) a Markéta Dostálová herečka Veronika Kubařová a Dominik Vodička rybář Jakub Vágner a Michaela Nováková herečka a zpěvačka Tonya Graves a Michal Bureš herec a režisér Miroslav Hanuš a Adriana Mašková

S KÝM:

Nedílnou součástí soutěže jsou i moderátoři a porotci. Zatímco první jmenovaní pokračují ve stejné sestavě, hodnotící křesla se obměnila.

Moderátorská dvojice zůstává ve složení Marek Eben a Tereza Kostková i nadále stejná.

V porotě letos zasednou taneční trenér a choreograf Jan Tománek, bývalý tanečník a bavič Richard Genzer, tanečnice a trenérka Tatiana Drexler, a porotce Zdeněk Chlopčík.

JAK:

Nově bude všemi díly provázet detektivní příběh, tradiční pak budou tematické večery, přičemž hned druhý večer bude věnovaný Karlu Gottovi. Nebude chybět ani benefiční tančírna pro Centrum Paraple, pro které se loni vybralo přes 15 milionů korun.

ŠANCE:

Na českém trhu působí hned několik sázkových kanceláří, u kterých je možné si vsadit na výsledek soutěže StarDance už nyní. V minulých ročních se navíc jejich kurzy relativně blížily finálnímu skóre a poměrně dobře se bookmakerům podařilo určit, kdo se probojuje do finále a kdo vypadne hned na začátku.

Redakce serveru stars24.cz pro vás zmapovala sázkařské kurzy těch největších společností a připravila souhrnný přehled párů, které mají šanci uspět, ale i těch, které v soutěži daleko nepostoupí.

Gabriela Koukalová a Martin Prágr

O této dvojici se už od jejího uvedení hovoří jako o možných favoritech. To potvrzuje i většina sázkových kanceláří, které odhadují, že se minimálně dostanou do finálové trojky. Koukalová je nejen většině diváků známá, ale díky sportu u ní lze očekávat jisté pohybové nadání. Nebylo by proto překvapením, kdyby soutěž vyhrála.

Narazit může pouze na odpor fanoušků, kteří jí nemají rádi. Těch je na sociálních sítích mnoho a už v minulosti dokázali, že s nimi je třeba počítat. Jinak by se například v minulých ročnících komik Lukáš Pavlásek nedostal tak vysoko.

Matouš Ruml a Natálie Otáhalová

Seriálový a divadelní herec má taneční postavu a sympatie fanoušků. Většina sázkových kanceláří mu přisuzuje poměrně příznivý kurz, některé jej dokonce favorizují na vítěze. Svým sympatickým vystupováním by si mohl získat mnoho televizních diváků.

Nora Fridrichová a Jan Kohout

Sledovat tuto taneční dvojici bude poměrně zajímavé. Z části kvůli kurzům, z části kvůli reakcím fanoušků. U bookmakerů sice nesbírá nejlepší hodnocení, drží se ale kolem třetího, čtvrtého místa. Fridrichová je jako moderátorka známa velké části veřejnosti, stejně jako v případě Koukalové se ale proti ní objevily kritické hlasy, které mohou její výsledek výrazně ovlivnit.

Veronika Kubařová a Dominik Vodička

Kubařová je méně výraznou, ale pohybově nadanou soutěžící, která se přetahuje s Fridrichovou o třetí místo, co se řady sázkových kanceláří týče. Ačkoliv kurz na ní je dvakrát tak horší než na Koukalovou, má naději probojovat se do finále.

Tonya Graves a Michal Bureš

Američanka žijící v Česku bude známá především u mladších ročníků, přesto na ni nejsou vypsány špatné kurzy. Na vítězství ji sice bookmakeři netipují, rozhodně se ale nezdá, že by měla vypadnout v první polovině soutěže. O pohybové nadání totiž u ní také nebude nouze.

Miroslav Hanuš a Adriana Mašková

U dalších soutěžících se kurzy začínají poměrně silně lámat. Hanuš je jedním z těch, kterým už bookmakeři moc šancí nedávají. Nebojí se o jeho popularitu, ale spíše o pohybové nadání. Některé z největších českých sázkových kanceláří mu dokonce přisuzují spíše poslední místa. Přesto na tom v průměru není nejhůře.

Karel Kovář a Veronika Lišková

Prakticky totožně jako Hanuš je na tom i youtuber Kovy. Schopnost tančit je u něj zatím záhadou, působí ale roztěkaným dojmem, který může na parketu způsobit katastrofu. Navíc StarDance cílí na jinou základnu diváků, než jakou má Kovy, a proto se lze domnívat, že v soutěži příliš neuspěje.

Jakub Vágner a Michaela Nováková

Poslední tři soutěžící jsou na tom u většiny největších sázkových kanceláří prakticky totožně. Všem je jim přisuzováno poslední či jedno z posledních míst. Vágner je sám o sobě sice sympatický, to mu ale na parketu pravděpodobně stačit nebude.

Ondřej Ládek a Markéta Dostálová

Stejně na tom je podle kanceláří i Xindl X. Ten se v některých případech dostal na suverénně poslední místo a předpokládá se, že zřejmě vypadne jako první nebo druhý. Největší otazníky u něj vyvolává pohybové nadání.

Radka Třeštíková a Tomáš Vořechovský

Kanceláře, které neevidují jako posledního a s nejhorším kurzem Xindla X, uvádí jako nejhorší taneční pár spisovatelku Třeštíkovou se svým partnerem. I ona je jedním z velkých favoritů na vypadnutí v prvních kolech soutěže.

Témata: StarDance