Desátá řada StarDance: KDY ZAČÍNÁ a kdy se dozvíme vítěze?

Xindl X zatančí ve StarDance 11

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

26. srpna 2019 10:00

Populární taneční soutěž StarDance pomalu ale jistě klepe na dveře. Její desátá řada odstartuje už v říjnu a jak je zvykem, skončí jen pár dní pře Vánoci. Které večery si na ni tedy vyhradit?

Koncept StarDance se s desátou řadou příliš nezmění. Byli sice obměněni všichni tanečníci a někteří porotci, moderátorská dvojice ale zůstává ve složení Marek Eben a Tereza Kostková i nadále stejná.

V porotě letos zasednou taneční trenér a choreograf Jan Tománek, bývalý tanečník a bavič Richard Genzer, tanečnice a trenérka Tatiana Drexler, a porotce Zdeněk Chlopčík.

Co se nemění jsou termíny, kdy bude soutěž vysílána. I nadále platí začátek soutěže v říjnu, a první kolo odstartuje konkrétně 12. 10. 2019 ve 20:00. 

S tanečními páry se budeme setkávat, jak je zvykem, opět každou sobotu, a to až do prosince. Poslední, finálový večer, proběhne 14. 12. 2019.

A o jaké taneční páry se letos jedná? 

biatlonistka Gabriela Koukalová a Martin Prágr youtuber Karel Kovář (Kovy) a Veronika Lišková moderátorka ČT Nora Fridrichová a Jan Kohout spisovatelka Radka Třeštíková a Tomáš Vořechovský herec Matouš Ruml a Natálie Otáhalová zpěvák Ondřej Ládek (Xindl X) a Markéta Dostálová herečka Veronika Kubařová a Dominik Vodička rybář Jakub Vágner a Michaela Nováková herečka a zpěvačka Tonya Graves a Michal Bureš herec a režisér Miroslav Hanuš a Adriana Mašková

Témata: StarDance Česká televize