Superžena se představila v novém traileru! Romantický film jde v únoru do kin

Snímky z natáčení filmu Superžena. 5

Autor: Pavel Krejčí

20. ledna 2024 12:12

Už 29. února vstupuje do kin celovečerní film Superžena režisérky Evy Toulové. Romantický snímek o tom, jaké musejí být dnešní ženy superhrdinky, aby v životě uspěly, se představuje v novém traileru plném známých hereckých jmen.

„Hlavní hrdinka Maja jako svobodná bezdětná třicátnice nenaplňuje očekávání okolí, když netouží po závratné kariéře ani založení rodiny. Bojuje s každodenními tlaky, dokud jednoho dne přeci jen nepodlehne a nerozhodne se být perfektní „superženou“ ve všech ohledech tak, jak po ní okolí žádá.“ představuje snímek jeho režisérka Eva Toulová, která si v něm tentokrát i sama zahrála. Jejím hereckým partnerem se stal oblíbený herec Matouš Ruml. Hvězdné obsazení doplnila další známá jména jako Natálie Grossová, Igor Bareš, Jitka Sedláčková, Olga Lounová nebo Adéla Elbel.

Samotné natáčení zabralo štábu přes dva roky kvůli zachycení veškerých ročních období. Zároveň se diváci mohou těšit i na rozmanité lokace téměř ze všech koutů republiky. Točilo se například na Dolní Moravě, v Praze, Červeném Kostelci, Štramberku, Mladé Boleslavi, a dokonce se část snímku filmovala i pod vodou.

Superžena - trailer.

Video: YouTube

„Ve filmu se objevuje velké množství podvodních scén. Přestože to bylo náročné, rozhodli jsme se nepoužívat greenscreen ani jiné triky a záběry natočit ve skutečné vodě v osmimetrové potápěčské jámě, aby měli diváci co nejautentičtější filmový zážitek.“ doplnil producent filmu Pavel Mědílek.

Snímek Superžena je pro společnost Copperfilm, po komedii Casting na lásku (2020, Bontonfilm), už druhým filmovým počinem. Kromě české distribuce bude snímek uvedený i v kinech na Slovensku.

Témata: film Superžena filmy