StarDance 2023 odstartuje už za dva měsíce! Co o letošním ročníku potřebujete vědět?

ČT představila účastníky 12. řady StarDance.

Autor: Libor Frýdl

17. srpna 2023 14:33

Populární soutěž StarDance naposledy proběhla na podzim 2021. Vítězi jedenácté řady se stali již zmínění Cina a Mašková. Ve finále se s nimi utkali farářka Martina Viktorie Kopecká a krasobruslař Tomáš Verner. Po dvou letech se na obrazovky vrací znovu, a víme nejen kdy začne, ale i kdy se dočkáme finále.

První díl letošního ročníku StarDance Česká televize odvysílá 14. října 2023. Soutěž bude opět probíhat každou sobotu večer a jeden z dílů bude opět charitativní, kdy nikdo nevypadne a bude se tančit pro Centrum Paraple s vozíčkáři.

Finálový večer StarDance 2023 proběhne 16. prosince 2023 a opět se v něm utkají mezi sebou tři páry. Pořadem budou provázet Marek Eben a Tereza Kostková, výkony celebrit a jejich tanečních partnerů se chystají hodnotit Zdeněk Chlopčík, Tatiana Drexler a Richard Genzer. V porotě neuvidíme Jana Tománka, který ale chybět nebude. Představí se coby tanečník.

Jeho partnerkou bude herečka Ivana Chýlková. Její kolega David Prachař protančí střevíce v doprovodu Zuzany Dvořákové Šťastné. Pekař Josef Maršálek utvoří pár s Adrianou Maškovou.

Herci a zpěvákovi Richardu Krajčovi byla přidělena Dominika Rošková, olympijský medailista ve vodním slalomu Vavřinec Hradilek se pokusí rozšířit svou sbírku vavřínů s Kateřinou Bartuněk Hrstkovou.

V sestavě dvanácté řady je i jeden manželský pár, televize jej samozřejmě rozdělila. Olympijská vítězka na snowboardu Eva Adamczyková (za svobodna Samková) si zatančí s Jakubem Mazúchem, její manžel Marek Adamczyk se představí s Lenkou Norou Návorkovou.

Moderátorce a modelce Ivě Kubelkové přihrál osud Martina Prágra. Herečku Dariju Pavlovičovou provede televizním parketem Dominik Vodička. Zpěvačka Tereza Mašková spojí síly s Danielem Kecskemétim.

Témata: StarDance