Legendární čtyřka opět spolu? Fanoušci Sexu ve městě moc nadšení nebudou!

seriál Sex ve městě

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

1. června 2023 17:57

Fanoušci legendárního Sexu ve městě se dočkali rozporuplného překvapení. Jak známo, ikonický seriál pokračuje na HBO sérií And Just Like That..., kde ale jedna z hvězd chybí. Herečka Kim Cattrall si ale opět střihne roli Samanthy, divákům se to ale asi moc líbit nebude.

Když vyšel v roce 2021 seriál And Just Like That..., srdce fanoušků plesala radostí. 11 let po filmu Sex ve městě 2 se k nim vrátily jejich oblíbené hrdinky, ale jedna z hlavních postav chyběla.

Představitelky Samanthy, herečka Kim Cattrall, se totiž nesnese s kolegyní Sarah Jessicou Parker, a rozhodla se proto na obrazovky nevrátit. To se nyní změnilo!

Druhá série, kterou televize HBO oznámila, na obrazovky Samanthu vrátí! Podle magazínu Variety se ale o famózní návrat nejedná. Objeví se totiž jen v jedné epizodě, v  jedné jediné scéně, a navíc tam bude bez ostatních "přítelkyň". S nimi se totiž během natáčení vůbec nesetkala.

 O tom, že se objeví na natáčení, dokonce netušil ani samotný štáb. „Její jméno nebylo uvedeno na žádném seznamu. Celý štáb byl v totálním šoku. Všichni začali řešit, jak její postavu vloží do příběhu. V minulosti řekla, že to už nikdy neudělá, že se nevrátí,"  řekl zdroj pro magazín New York Post . Inu, budeme si na to muset počkat...

 

Témata: seriál Sex ve městě