Ordinace vzhůru nohama? Epidemie koronaviru rozdělila herce!

Seriál Ordinace v růžové zahradě 2 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. srpna 2020 14:07

Televizní diváci to samozřejmě nepoznají, ale Ordinace v růžové zahradě prošla v zákulisí řadou změn. Jak prozradila jedna z hereček, s kolegy se potkává prakticky jen před kamerou. Hygienická opatření se totiž přísně dodržují.

Na dobu koronavirovou se musely adaptovat také televizní produkce, protože stanice nechtějí připravit o diváky o jejich oblíbené seriály. K velkým změnám tak došlo třeba na natáčení Ordinace v růžové zahradě.

„Všichni musíme chodit v rouškách nebo štítech. Ale jinak je to v pohodě. Akorát nám teď pořád měří teplotu,“ prozradila webu ahaonline.cz Ivana Jirešová, představitelka barmanky Lucie.

Sympatická herečka přiznala, že v jejím případě už jednou překročila hranici 37 stupňů, což ji pořádně vyděsilo. Teplotu si proto toho dne měřila pořád dokola, aby se ujistila, že klesne.

„Máme prostě úplně jiný režim. Všichni máme povinné testy na Covid, vypadá to tam jinak: máme oddělená místa k odpočinku, k jídlu, v maskérně jsou herci od sebe odděleni plastovými přepážkami. Šatny jsou jen pro jednoho herce, všechno se stále sterilizuje,“ dodala.

Témata: Seriál Ordinace v růžové zahradě 2 Ivana Jirešová