Seriál Ulice se vrací: Nové lásky, kruté podrazy, intriky i velká překvapení!

seriál Ulice 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

19. srpna 2019 11:29

Fanoušci Ulice se konečně dočkali! Dnes se nekonečný seriál po prázdninové pauze vrací na obrazovky. A už teď je jasné, že 15. sezóna bude hodně zajímavá! Co vše oblíbené postavy čeká?

Dnes čeká na seriálové fanoušky Ulice premiérový díl nové řady. Tvůrci osudy postav pořádně zamíchají. Co čeká Maléřovi? A dokáží Nyklovi opět postavit svou firmu na nohy?

Magda, Otík a Eddie

Mladá učitelka Magda ví, že péče o nemocnou maminku Zdeňku bude čím dál složitější, protože její stav měsíc od měsíce horší. Magdu čekají ale i hezké chvíle s Eddiem. Bude pro Magdu konečně ten pravý? Magdiným důvěrníkem se stává Otík, který ale sám pluje v citové bouři - do jeho života se totiž pomaličku vrací Hedvika, kterou opustil těsně před svatbou.

Zajímavé ale bude sledovat i Zdenu, která bojuje s nevyléčitelnou chorobou a svého života se jen tak nevzdává. I ona touží po normálním životě, po lásce, opoře a porozumění. Náhodné setkání s Tomášem Jordánem vzbudí vzájemné sympatie...

„Máme po prázdninách první natáčení za sebou..taky se na vás těšíme,“ vzkazuje Yveta Blanarovičová, která hraje Zdenku.

Nyklovi

Pekařství je dál zavřené. Nyklovi ale boj s Mastným nevzdávají a namísto pekárny chtějí otevřít modernizované bistro U Babičky. O zábavu se jim postará především Mário a také Miloš. Lumír už navíc znovu vymýšlí, jak se dostat "Mastňochovi" na kobylku. 

Bedřich a Anička

Bedřich s Ančou si užívají nezávazný vztah, který oběma víceméně vyhovuje. Jenže vystřízlivění přijde velmi brzy. Bedřicha totiž dostihne minulost a chvíle strávené za mřížemi... Najde si ho Dan, syn muže, kterého Bedřich před lety zabil v hospodské potyčce.

O další starosti se jim postarají i Eva s Milošem. Na Evu totiž praskne její románek se šéfem Růžičkou. Miloš je na dně a situaci chce řešit tak, jak je jeho zvykem, fatálně…

Karla a Mára

Karla a Mára hodně touží po miminku, ale Karle se stále nedaří otěhotnět. Dokonce ani umělé oplodnění nepřinese kýžené plody. Pro oba je to hodně těžké období, nápor na jejich psychiku se neobejde bez následků. Do jejich života se navíc vrátí malý Vojta, Navíc se ukáže, že do Máry se zamilovala ještě jedna žena, která divákům není neznámá.

Peškovi

Na Vlastimila Peška, Amálii i Evžen čeká novinka, která jim vyrazí dech. Adriana se jim totiž pochlubí svým miminkem, aniž by jim před tím řekla, že je těhotná!

Evžen navíc

Matěj a Katarína

Matěje čeká hned po návratu z Kanady pár šokujících novinek. Zjistí, že je Katarína těhotná, a navrch se dozví, že on sám bude tátou. Jenže ani Ája, která předstírá, že s Matějem čeká dítě, se nehodlá jen tak vzdát a opět bude splétat pavučiny intrik ve snaze svého expřítele opět přilákat!

Maléřovi

Martin se kvůli vztahu se Šárkou odstěhoval od rodiny do vlastního bytu. A je jasné, že mladá servírka by byla ráda, kdyby Martin sundal snubní prstýnek a s Veronikou se rozhodl. Veronika je sice smutná, ale to se může již brzy změnit. Začnou se kolem ní motat hned dva ctitelé najednou – Lukáš Binar a Patrik Rousek!

To samozřejmě není vše! Na Janu i po prázdninách čekají problémy s Radimem Marešem. Oporou jí ale dál bude Jarda Hejl. A i jejich vztah se bude dál rozvíjet! Dlouho očekávané miminko Dominiky a Tonyho přijde na svět krátce po prázdninách. Jenže Tony má dál pochyby, jestli zvládne být dobrým tátou. No a Rozina a Victor se vrátí z prázdnin s obrovskými novinkami - v létě se nečekaně zasnoubili!

Je tedy jisté, že se opravdu bude na co těšit! 

Témata: seriál Ulice TV Nova