NOVINKY v seriálu Zlatá labuť: Další řada nabízí změny!

Beáta Kaňoková, Simona Lewandowská a Marta Dancingerová se dočkaly nových, nyní modrých šatů. 8

Autor: Jan Novák

25. srpna 2023 12:52

V závěru léta nás čeká neskutečná bitva televizních stanic o náš volný čas. V nadcházejících týdnech se totiž na obrazovkách utkají zbrusu nové seriálové skvosty a pokračování těch, které už dlouhá léta drží své věrné fanoušky ve své moci. V této divácké šarvátce nám nebudou chybět napínavé detektivky v podobě Oktopusu a Kriminálky Anděl, zasazené do historie nás zaujmou projekty Zlatá labuť, Eliška a Damián, a dokonce se do tohoto boje zapojí i oblíbený současný seriál ZOO.

Zlatě labuti se už dnes večer dočkají fanoušci na TV Nova. Zde se vše motá kolem osudů prodavaček obchodního domu v jejíchž čele stojí hrdinka Bára Veselá – Marta Dancingerová (31).

Scénář říká, že na počátku druhé série je jaro roku 1939 a nacisté začínají tvrdě uplatňovat svou moc na české obyvatelstvo. Do obchodního domu Zlatá labuť už naplno vstupuje válka. Doteď hrdinové bojovali o lásku, teď budou bojovat o život.

Čtěte také

„Dostáváme se do období, kdy začíná přituhovat, protože nacističtí okupanti začínají více uplatňovat svou moc. A právě to bude ovlivňovat příběhy našich postav,“ představil nadcházející sezonu producent Filip Bobiňski.

Věříme, že hned v úvodních minutách si všimnete první změny, nových šatů - respektive uniforem všech prodavaček. 

Jde o jeden z převratných nových prvků, které nám tato druhá řada přinese. Nové kostýmy pro skvělé a sexy prodavačky. Dosud jsme mohli spatřovat zaměstnankyně obchodního domu ve fialových uniformách s modrými akcenty, avšak teď je čeká zcela nová módní éra.

„Máme nové šaty v jiné barvě a především z jiného, trochu příjemnějšího materiálu,“ prozradila jak píše Blesk herečka Dancingerová. „Měly jsme rády i ty původní uniformy, které byly moc hezké, ale když v čemkoliv strávíte hodně času, tak vás to po nějaké době trošku omrzí. Takže jsme tuto změnu s nadšením přivítaly,“ přiznala herečka.

Čtěte také

Ve druhé řadě Zlaté labutě se diváci opět setkají s Bárou Veselou, kterou hraje Marta Dancingerová. Naposledy se musela Bára smířit s tím, že si její láska Petr Kučera bere za ženu Markétu. Jak to ale mezi nimi bude dál? S kým se bude muset Bára potýkat v nové sérii?

Kromě osvěžujících nových uniforem pro prodavačky se do letního kabátu převlékla i terasa slavného obchodního domu Zlatá labuť. Příběh druhé řady seriálu nás zavede hluboko do léta roku 1939, kdy se odehrávají důležité události. Tato sezóna nám také slibuje bohatou dávku venkovních scén, které nás zavedou do nových prostředí plných kouzla. "Diváky zahrneme novými, poutavými lokalitami. Natáčeli jsme například na nádherném zámku v Brandýse nad Labem a ve zdařilé dobové atmosféře Vyšehradu," prozradila s úsměvem kreativní producentka seriálu, Klára Follová.

Zlatou labuť můžete sledovat každý čtvrtek od 20:20 hod. na TV Nova.

Témata: seriál Zlatá labuť