Nikdy neříkej nikdy: Nový film je v kinech od čtvrtka. V hlavní roli Tereza Kostková!

Tereza Kostková ve filmu Nikdy neříkej nikdy.

Autor: Pavel Krejčí

5. srpna 2023 20:40

Pojmenovat film Nikdy neříkej nikdy? To chce kuráž! Alespoň fanoušci kinematografie musí vědět proč. Braňo Mišík si na to ale troufl, a tak vznikla nová letní filmová komedie. Kdo v ní hraje a o čem je? 

Film pojmenovaný Nikdy neříkej nikdy už totiž existuje a nejde o žádný propadák. Naopak, je to poslední snímek, v němž si Jamese Bonda zahrál legendární herec Sean Connery. 

Nové československé komedii dominují hvězdy z obou sousedících zemí. Hlavní role si zahráli Tomáš Maštalír, Lenka Krobotová a Tereza Kostková, která hraje sympatickou a ráznou cvičitelku jógy, které nevyšlo manželství a chce se věnovat hlavně své práci a dětem v pubertě.

Nikdy neříkej nikdy - trailer

Video: YouTube

"Se štěstím v lásce už nepočítá a nemá na něj ani čas, ale nikdy nevíte, co se stane dál. Nikdy neříkej nikdy," lákají tvůrci v anotaci potenciální diváky.

Snímek natočili producenti úspěšných diváckých hitů Všechno nebo nic a Příliš osobní známost, režisérem je Braňo Mišík. V dalších rolích se představí Marek Majeský, Pavla Tomicová, Ondřej Sokol, Hana Holišová či Erika Stárková.

Témata: Nikdy neříkej nikdy (film) filmy