VIDEO: Ed Sheeran nazpíval s Justinem Bieberem společný song. To musíte slyšet!

Ed Sheeran & Justin Bieber - I Don't Care

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

10. května 2019 19:28

Hvězdy populární hudby Ed Sheeran a Justin Bieber nazpívali první společnou píseň I Don't Care (Je mi to fuk). Kanaďan Bieber tak dnešním zveřejněním singlu alespoň trochu rozradostnil své fanynky necelé dva měsíce poté, co jim oznámil, že nebude dělat novou hudbu, dokud nevyřeší své osobní záležitosti, uvedla agentura Reuters.

Oba zpěváci mají kromě nového songu společné to, že se loni tajně oženili. V nové písni zpívají o pocitu nepatřičnosti na večírku a nalezení opory v blízkém člověku.

Pětadvacetiletý Bieber v březnu oznámil, že se soustředí na vyřešení některých hluboce zakořeněných problémů a dává si pauzu od nové hudby. O měsíc později překvapil fanoušky na festivalu Coachella společným vystoupením se zpěvačkou Arianou Grandeovou a oznámil, že mu brzy vyjde nové album. To zatím poslední vyšlo v roce 2015.

Osmadvacetiletý Sheeran vydal své poslední album Divide předloni. Kolekce obsahuje hity jako Shape of You a Perfect. V červenci dvakrát vystoupí na letišti v pražských Letňanech.

Témata: Ed Sheeran Justin Bieber